Forza Fighters

Sesongen over for herrene


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


19.03.18 | av Jonas Neskvern


GRESSVIKHALLEN — Sesongen er over for herrene etter at Slevik snudde 1-4 til 6-4.

Slevik vs Gjelleråsen 6-4 (1-1, 2-3, 3-0)

Mål: Erlend Bjerknes, Tommy Midtsveen, Robin Norstrøm, Thomas Zaal

Assist: Sindre Buraas, Christian Kragerud, Robin Norstrøm, Mads Rongsjord

Skuddstatistikk: 23-16 (7-7, 8-8, 8-1)

Herrene lå under 0-2 i kamper da de tok turen til Gressvikhallen for 3. kvartfinalekamp mot Slevik søndag ettermiddag. Med tap i denne kampen ville sesongen være over, så det var vinn eller forsvinn for GIF i dette oppgjøret.

Kampen startet svært bra for GIF da Erlend Bjerknes satte inn kampens første scoring før seks minutter var spilt. Ledelsen skulle vise seg å holde en god stund, men med tre minutter igjen av perioden utlignet hjemmelaget til 1-1. GIF var fullt på høyde, om ikke bedre enn Slevik i denne perioden, så det lovet godt for resten av kampen.

Etter en god 1. periode fulgte herrene opp med en fantastisk start på den andre. I løpet av fire minutter sørget scoringer av Tommy Midtsveen, Thomas Zaal og Robin Norstrøm for at det stod 1-4, og Slevik ble nødt til å ta Time Out. Etter hvert som tiden gikk tok Slevik gradvis over kampen, og til pause hadde de redusert herrenes ledelse til 3-4.

Med ett mål å gå før 3. periode hadde herrene virkelig muligheten til å sikre seg en 4. kamp i Lihallen. Dessverre skulle det vise seg at Slevik hadde andre planer, for de seks ganger regjerende norgesmesterne snudde til slutt kampen til 6-4, og dermed var sesongen over for GIF Fighters. Tommy Midtsveen ble kåret til GIFs beste spiller for andre gang i dette sluttspillet, og endte også opp som den GIF-spilleren med flest poeng totalt i årets sluttspill.

Til tross for at det endte med exit etter tre kamper, så var det på ingen måte noen overkjøring fra Slevik sin side. Herrene hang godt med i alle kampene, og sett i ettertid så ville det vært fortjent om det ble en 4. kamp i Lihallen. Dessverre endte det ikke slik, så vi får bare gratulere Slevik med avansementet til semifinalene.
[/av_textblock]

← Kommende kamper: Uke 14   |   G19 ble seriemestere! →