APALLØKKA 2 — G19 sikret seriemesterskapet i G19 Elite etter seier mot Sveiva.

GIF Fighters vs Sveiva 4-1 (0-1, 2-0, 2-0)

Mål: Sander Windelstad (2), Jonas, Neskvern, Tobias Nielsen

Assist: Daniel Johansen, Tobias Nielsen, Fabian Stensberg

Lørdag ettermiddag var det klart for siste og avgjørende seriekamp for G19 Elite. Forutsetningene før kampen var enkle, for med seier i denne kampen var seriemesterskapet i boks!

Kampen startet imidlertid ikke særlig bra for GIF, og utnyttet det ved å ta ledelsen allerede etter fem minutter. GIF tok etter hvert mer over med tanke på spill og sjanser, men greide ikke å utnytte sjansene denne perioden. Sveiva ledet dermed 1-0 til pause, og GIF måtte nå ha to mål for å klatre opp på tabelltopp.

2. periode fortsatte i samme spor som den første, men nå var det bare et spørsmål om tid før utligningen kom. Det skulle likevel drøye nesten tolv minutter før utligningen var et faktum, men da målet først kom ble også 2-1 scoret kun tre minutter senere. GIF var i dette øyeblikket serieledere for første gang denne sesongen, men det var fortsatt litt over en periode igjen å spille.

I 3. periode økte GIF ledelsen til 3-1 allerede etter tre minutter. Man kunne da spille mer avslappet, og hadde nå full kontroll på kampen. Da 4-1-målet kom med sju minutter igjen var det hele avgjort, og GIF Fighters er dermed seriemestere i G19 Elite. Sarpsborg ledet serien fra første serierunde, men GIF klatret til slutt forbi da det gjenstod 25:14 av siste kamp. GIF endte serien med flest poeng (31), flest mål (78) og færrest baklengsmål (39), så nå handler det bare om å gjenskape suksessen i NM-sluttspillet!

TABELL: GIF er seriemestere i G19 Elite.