GIF Fighters vs Slevik 4-7 (2-2, 0-2, 2-3)

Mål: Tommy Midtsveen (2), Erlend Bjerknes, Sindre Buraas

Assist: Björn Lundgren, Robin Norstrøm, Mads Rongsjord

Skuddstatistikk: 17-31 (6-11, 5-11, 6-9)

Fredag kveld var det klart for andre kamp i kvartfinaleserien mellom GIF Fighters og Slevik. Den første kampen endte med storseier til Slevik, men med hjemmebane for GIF var denne kampen ventet å bli langt mer spennende.

Herrene fikk en perfekt start på kampen da Erlend Bjerknes satte inn 1-0 (via Christian Kragerud?) allerede etter 3:33. Det var tydelig at scoringen ga selvtillit for kun fire minutter senere kombinerte Björn Lundgren og Tommy Midtsveen strålende, og sistnevnte fikk æren av å øke ledelsen til 2-0. Etter 2-0-målet tok Slevik stadig mer kontroll over kampen, og fikk etter hvert en heldig redusering etter 13 minutter spilt. Like før pause utlignet de også, og dermed stod det 2-2 etter 1. periode.

I 2. periode var det Slevik som tok ledelsen etter seks minutter. Det var liten tvil om at gjestene hadde flyten her nå, men stillingen holdt seg likevel en god stund til. Den neste scoringen kom først to minutter før pause, og det var dessverre Slevik som fikk den.

Med 2-4 hadde GIF et vanskelig utgangspunkt før 3. periode, men håpet ble raskt tent da Midtsveen scoret sitt andre for kvelden på straffeslag. Dessverre fulgte det to dårlige minutter for GIF der Slevik fikk gjøre både 3-5 og 3-6 med 38 sekunders mellomrom. Like etter halvspilt periode økte Slevik til 3-7 i overtall etter å ha slått inn en scoring på volley. Herrene fikk med seg en redusering ved Sindre Buraas, men klarte dessverre aldri å hente inn gjestenes ledelse.

Med 4-7 i Lihallen er herrene nå nødt til å vinne tre strake kamper for å ta seg videre fra denne kvartfinaleserien. Vi får først og fremst håpe at de klarer å krige til seg en fjerde kamp i Lihallen, men da må man altså vinne søndagens oppgjør i Gressvikhallen.

NB! Besøk vår Twitter-konto @GIF_Fighters for å se straffescoringen til Tommy Midtsveen.

REKKER: GIF startet kampen med følgende spillere.