GRESSVIKHALLEN — Herrene tapte med åtte mål i første kamp.

Slevik vs Gjelleråsen 10-2 (3-0, 0-1, 7-1)

Mål: Tommy Midtsveen, Thomas Zaal

Assist: Eivind Brandeggen, Mads Rongsjord

Skuddstatistikk: 30-19 (11-5, 5-9, 14-5)

Onsdag kveld tok herrene turen til Gressvikhallen for 1. kvartfinalekamp i årets NM-sluttspill. Dette er sjette gang Gjelleråsen/Holum møter Slevik i et sluttspill.

Slevik var store favoritter på forhånd, og fikk også en god start med 1-0 i overtall etter 4:36. GIF hevet seg etter det tidlige baklengsmålet, men uten å skape de helt store målsjansene. Mot slutten av perioden var det i stedet Slevik som økte ledelsen til 2-0 etter en ny scoring i overtall. Under minuttet senere økte Slevik ledelsen ytterligere, og dermed stod det 3-0 til pause.

GIF pådro seg to nye utvisninger i første halvdel av 2. periode, men klarte å holde tett ved begge anledninger. Etter at 14:24 var spilt fikk herrene endelig reduseringsmålet da Thomas Zaal scoret etter flott forarbeid av Eivind Brandeggen!

Med to mål bak før 3. periode var det definitivt ikke avgjort, men det ble langt vanskeligere da Slevik økte til 4-1 før minuttet var spilt. Etter 9:18 reduserte Tommy Midtsveen til 4-2, men det ble kveldens siste lyspunkt for herrenes del. Slevik scoret nemlig hele seks mål i løpet av de seks siste minuttene, og dermed endte kampen til slutt 10-2 til Slevik. Det som imidlertid er fint med sluttspillet er at det kommer nye kamper på løpende bånd, og herrene har muligheten til å utligne allerede på fredag!

REKKER: GIF startet kampen med følgende spillere.