Forza Fighters

Herrene slo Sandnes i Lihallen!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]

[/av_slideshow_full]


10.03.18 | av Jonas Neskvern


LIHALLEN — Herrene avsluttet Eliteserien med seier over Sandnes.

GIF Fighters vs Sandnes 6-4 (4-1, 1-3, 1-0)

Mål: Erlend Bjerknes (2), Eivind Brandeggen, Sindre Buraas, Tommy Midtsveen, Thomas Zaal

Assist: Erlend Bjerknes, Tommy Midtsveen, Mads Rongsjord, Petter Ulven, Thomas Zaal

Skuddstatistikk: 35-28

Lørdag ettermiddag var det klart for den 22. og siste runden i Eliteserien 2017-18. Herrer Elite tok imot tabellnabo Sandnes hjemme i Lihallen i siste test før NM-sluttspillet!

GIF fikk en strålende start på kampen, og tok ledelsen allerede etter 34 sekunder ved Erlend Bjerknes. Den ledelsen holdt imidlertid ikke lenge for kun 2:17 senere utlignet gjestene til 1-1. Herrene fikk like etter muligheten i overtall, og der benyttet Tommy Midtsveen sjansen til å ta tilbake ledelsen. Da pausesignalet gikk ledet GIF hele 4-1 etter ytterligere scoringer av Bjerknes og Eivind Brandeggen!

2. periode startet forferdelig for GIF med redusering til Sandnes allerede etter ti sekunder, og som om ikke det var nok så reduserte gjestene enda en gang etter 58 sekunder. Heldigvis kom herrene seg raskt til hektene igjen, og fikk etter hvert en ny mulighet i spill 5 mot 4. Det resulterte i at Thomas Zaal økte ledelsen til 5-3 etter fint fremspill av Midtsveen. Med fem minutter igjen av perioden reduserte Sandnes til 5-4, slik at herrene kun ledet med ett mål før de siste 20 minuttene.

3. periode ble svært målfattig, men det ene målet som kom var det Sindre Buraas som fikk æren av å score. Det endte dermed 6-4 til GIF, uten at det hadde noe spesielt å si med tanke på sluttspillet. Herrene var nemlig klare for kvartfinalene allerede før denne kampen, men det store spørsmålet var hvem som skulle bli kvartfinalemotstander. Seriemester Greåker valgte som ventet Akerselva, mens Slevik valgte å møte herrene i kvartfinalene. De to resterende kvartfinalene spilles mellom Sveiva og Sandnes og Sarpsborg og Tunet.

Neste kamp

Borte mot Slevik – TBD
[/av_textblock]

← Slik spilles kvartfinalekampene   |   Kommende kamper: Uke 10 →