Forza Fighters

G19 vant så vidt mot Fredrikstad


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


05.03.18 | av Jonas Neskvern


LIHALLEN — G19 slo Fredrikstad etter en spennende avslutning i Lihallen.

GIF Fighters vs Fredrikstad 4-3 (3-2, 0-0, 1-1)

Mål: Daniel Johansen, Jonas, Neskvern, Fabian Stensberg, Kasper Styffe

Assist: Philip Rudningen, Fabian Stensberg

Mandag kveld fikk G19 besøk av Fredrikstad hjemme i Lihallen. GIF spilte strålende i begynnelsen av 1. periode, og ledet hele 3-0 før ti minutter var unnagjort. Fredrikstad svarte med to kjappe scoringer før pause slik at det stod 3-2 etter 20 minutter.

2. periode endte 0-0, og det tok også 15 minutter av 3. periode før det neste målet kom. Fredrikstad utlignet til 3-3, og nå var kampbildet endret. For det var kun seier som var godt nok for GIF dersom de skulle henge med i kampen om seriemesterskapet. Med litt over ett minutt igjen tar GIF ut målvakten i jakten på det avgjørende målet, og får umiddelbart uttelling da Fabian Stensberg setter 4-3 fra distanse. Fredrikstad jaktet utligning på tampen, men G19 holdt så vidt unna for gjestene!

G19 har fortsatt alt i egne hender etter mandagens seier.

Neste kamp

Borte mot Bækkelaget søndag 11. mars (kl. 15.00)
[/av_textblock]

← Kommende kamper: Uke 10   |   Sølv i regionscupen for G19 →