Forza Fighters

Sølv i regionscupen for G19


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


04.03.18 | av Jonas Neskvern


HØYENHALLEN — G19 tapte for Sveiva i regionscupfinalen.

GIF Fighters vs Sveiva 2-7 (1-1, 0-2, 1-0)

Mål: Kasper Styffe (2)

Assist: Jonas Neskvern

Søndag ettermiddag var det duket for regionscupfinale mellom GIF og Sveiva i G19-klassen. Kampen i Høyenhallen var jevnspilt, men da 60 minutter var unnagjort stod Sveiva igjen som vinnere. G19 hadde ikke tapt en kamp siden 14. oktober, men et hardtkjempende Sveiva-lag stoppet altså den rekken.

Til tross for at håpet om å vinne «trippelen» er ute, så har G19 fortsatt alt i egne hender med tanke på seriemesterskapet. Før morgendagens kamp mot Fredrikstad er man åtte poeng bak Sarpsborg med tre kamper mindre spilt. Det betyr at G19 fortsatt har mye å spille for før NM-sluttspillet i midten av april!

Neste kamp

Hjemme mot Fredrikstad mandag 5. mars (kl. 20.15)
[/av_textblock]

← G19 vant så vidt mot Fredrikstad   |   G14 vant regionscupen! →