Forza Fighters

G14 vant regionscupen!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]

[/av_slideshow_full]


03.03.18 | av Jonas Neskvern


HØYENHALLEN — Gutter 14 møtte Sveiva i regionscupfinalen tidlig lørdag ettermiddag, og det skulle vise seg å bli en strålende kamp fra GIF sin side!

GIF Fighters vs Sveiva 5-1 (1-1, 1-0, 3-0)

Mål: Jørgen Neskvern (2), Even Rogne (2), Patrick Marigård

Assist: Colin Oustad (2), Patrick Marigård, Jørgen Neskvern, Even Rogne

Skuddstatistikk: 22-12 (8-3, 8-2, 6-7)

Lørdag ettermiddag var det klart for regionscupfinale mellom GIF Fighters og Sveiva i G14-klassen. Dette var en reprise av G12-finalen for to år siden som GIF vant 9-3.

Med full tropp, innmarsj og lineup var det en god ramme rundt kampen, og det var tydelig at dette gjorde gutta mer nervøse enn vanlig. 1. periode startet slurvete fra begge lag, og etter halvspilt periode tok Sveiva ledelsen 1-0. Det var muligens dette gutta trengte for å våkne, for derfra og ut var det enveiskjøring. Utligningen kom etter hvert ved Even Rogne med fem minutter igjen av perioden, slik at det stod 1-1 til pause.

I 2. periode var det spill mot ett mål store deler av tiden, men Sveiva holdt lenge unna takket være godt målvaktspill. GIF måtte vente helt til det gjenstod 3:28 av perioden før Even Rogne fant veien til nettmaskene igjen!

Med 2-1 før 3. periode ble det neste målet svært avgjørende for kamputfallet. Forskjellen på 3-1 og 2-2 er enorm, og det bar de første minuttene preg av. Det måtte en fantastisk kontring til for at 3-1-målet skulle komme, og Jørgen Neskvern fikk æren av å sette ballen i nettet etter pasning fra Colin Oustad. Fire minutter senere ga samme kombinasjon uttelling igjen, og dermed stod det 4-1 med i underkant av fire minutter igjen å spille. Sveiva fikk etter hvert muligheten i overtall, men det endte med at Patrick Marigård fastsatte sluttresultatet til 5-1!

G14 vant finalen 5-1 over Sveiva i 2018
G12 vant finalen 9-3 over Sveiva i 2016

[/av_textblock]

← Sølv i regionscupen for G19   |   Herrene nullet Sarpsborg! →