Forza Fighters

Bjerknes scoret fire mot Grei!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


22.02.18 | av Jonas Neskvern


LIHALLEN — Herrene tok tre viktige poeng uten å imponere.

GIF Fighters vs Grei 11-6 (3-3, 2-2, 6-1)

Mål: Erlend Bjerknes (4), Robin Norstrøm (2), Audun Hovin, Joakim Løvholm, Tommy Midtsveen, Sander Windelstad, Thomas Zaal

Assist: Christian Kragerud (2), Joakim Løvholm (2), Erlend Bjerknes, Audun Hovin, Tommy Midtsveen, Thomas Zaal

Skuddstatistikk: 30-22

Kun seier var godt nok da tabelljumbo Grei kom på besøk i Lihallen onsdag kveld. Herrene gikk imidlertid inn til kampen med fem strake tap, så det var derfor noe usikkerhet knyttet til hva vi kunne forvente oss av resultat og spill.

Herrene fikk en drømmestart på kampen da Erlend Bjerknes fant veien til nettmaskene allerede etter sju sekunder. Få minutter senere var samme mann frampå igjen, og herrene var i en oppskriftsmessig 2-o-ledelse. Resten av perioden skulle imidlertid vise seg å være svært lite imponerende fra hjemmelagets side, og med to minutter igjen av perioden ledet Grei plutselig 3-2. Heldigvis for herrene var Bjerknes i målform denne kvelden, for med 24 sekunder igjen av perioden utlignet han til 3-3 med sitt hat trick!

2. periode startet med at Joakim Løvholm scoret allerede etter 31 sekunder. Den ledelsen holdt imidlertid ikke lenge for i løpet av 4:24 snudde Grei kampen til 4-5. Lite fungerte for herrene i denne perioden, og man gjorde etterhvert også flere endringer på laget. Audun Hovin var en av de som kom inn utover i perioden, og han benyttet muligheten med å utligne til 5-5 etter 16:30. Det ble ikke scoret flere mål i denne perioden, så lagene var dermed like langt før de siste 20 minuttene.

I 3. periode brukte herrene igjen kun 31 sekunder på å ta tilbake ledelsen. Denne gangen var det Bjerknes som scoret sitt fjerde i kampen, og sitt 20. totalt for sesongen. I løpet av de neste minuttene fulgte scoringer av Robin Norstrøm og Tommy Midtsveen slik at herrene hadde opparbeidet seg en ledelse på tre mål. GIF hadde fra dette tidspunktet og ut full kontroll på kampen, og endte til slutt med en komfortabel 11-6-seier.

Det er liten tvil om at Erlend Bjerknes var kampens store spiller for herrene i dag med sine 5 poeng (4+1), men også Joakim Løvholm leverte en solid kamp med 3 poeng og +5 på pluss/minus-statistikken.

Neste kamp

Borte mot Sarpsborg fredag 2. mars (kl. 19.00)
[/av_textblock]

← Agenda – Årlig møte   |   Herrene fikk det tøft i Rolvsøyhallen →