Forza Fighters

G19 slo serielederne!

[/av_heading]

[/av_one_full]
[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


17.02.18 | av Jonas Neskvern


SKJEBERGHALLEN — G19 tok tre sterke poeng mot Sarpsborg.

Sarpsborg vs GIF Fighters 2-7 (0-1, 0-3, 2-3)

Mål: Jonas Neskvern (4), Lasse Robøle, Kasper Styffe, selvmål

Assist: Daniel Johansen (2), Thomas Hartvig, Lasse Robøle, Sander Windelstad

Fredag kveld var det klart for toppoppgjør mellom Sarpsborg og GIF i G19 Elite. Begge lag stod med et tap før denne kampen, men ettersom GIF kun spilte uavgjort mot Grei sist var man nødt til å vinne denne kampen. Det omvendte oppgjøret i Lihallen endte med 3-10-tap for GIF, så det var liten tvil om at Sarpsborg var favoritter før kampen.

GIF leverte imidlertid en strålende kamp, og ledet hele 7-0 fem minutter ut i 3. periode. Sarpsborg klarte ikke å overliste Philip Rudningen før 8:45 spilt av 3. periode, men da var kampen allerede avgjort. Til slutt endte det med 7-2-seier til G19, som nå har spilt åtte kamper på rad uten tap (7 seire, 1 uavgjort) i serien.

Neste kamp

Regionscupfinale mot Sveiva søndag 4. mars (kl. 16.00)
[/av_textblock]

← Herrene fikk det tøft i Rolvsøyhallen   |   Kommende kamper: Uke 7 →