Forza Fighters

Herrene tapte mot serielederne


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


10.02.18 | av Jonas Neskvern


LIHALLEN — Herrene var lenge med mot serielederne, men raknet dessverre i 3. periode.

GIF Fighters vs Greåker 4-10 (3-3, 1-2, 0-5)

Mål: Eivind Brandeggen, Sindre Buraas, Robin Norstrøm, Petter Ulven

Assist: Benjamin Belsten, Tommy Fjeldaas

Skuddstatistikk: 17-35

Etter noen uker med spillefri var herrene tilbake i aksjon mot serieleder Greåker lørdag ettermiddag. Det var gjestene som startet kampen klart best, og etter halvspilt 1. periode stod det hele 0-3 på måltavla i Lihallen. Herrene kom imidlertid sterkt tilbake utover i perioden, og reduserte ved Sindre Buraas etter 12:21. Kun to minutter senere banket Eivind Brandeggen ballen i lengste kryss med en backhand-volley etter et strålende utkast fra Tommy Fjeldaas. (Tommy sitt første poeng i Eliteserien)

Det var ingen tvil om at herrene fikk ekstra motivasjon av de to reduseringene, for da 17 minutter var unnagjort utlignet Petter Ulven med et flott skudd i vinkelen. Det stod dermed 3-3 etter 1. periode, og herrene hadde virkelig fått kampen i sitt spor!

Tidlig i 2. periode utnyttet Robin Norstrøm et sovende Greåker-forsvar da han sendte ballen i nettaket etter et raskt tatt frislag. Herrene hadde da scoret fire mål på rad, men ledelsen holdt kun i 1:20 før gjestene utlignet igjen. I de neste minuttene var det «stillingskrig» mellom lagene, før Robin ble sendt på utvisningsbenken for spill med høy kølle. Den avgjørelsen ble ikke veldig godt mottatt i GIF-leiren, og ble ikke akkurat mer populær av at Greåker tok tilbake ledelsen i det påfølgende overtallet. Det ble ingen flere scoringer denne perioden slik at det stod 5-4 til Greåker før de siste 20 minuttene.

I 3. periode brukte gjestene kun ni sekunder på å øke ledelsen til 6-4, før de scoret ytterligere ett mål etter 53 sekunder av perioden. For herrene var dette naturlig nok en enorm nedtur, og Greåker hadde fra dette tidspunktet full kontroll på kampen. Til slutt endte det med tap 4-10 for herrene som nå står med fire strake tap i Eliteserien.

I skrivende stund befinner herrene seg fortsatt på 6. plass på tabellen, men det er nå kun fire poeng ned til Sandnes på 9. plass. Med tanke på at Sandnes også har to kamper mindre spilt enn herrene, borger det for en spennende avslutning på seriespillet. I de fire siste kampene venter Fredrikstad (b), Grei (h), Sarpsborg (b) og nettopp Sandnes (h), så her bør det absolutt være gode muligheter for å plukke med seg en del poeng!

Neste kamp

Borte mot Fredrikstad lørdag 17. februar (kl. 14:00)
[/av_textblock]

← Kommende kamper: Uke 7   |   G19 spilte uavgjort →