Forza Fighters

Herrene tapte i Gressvikhallen


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


24.01.18 | av Jonas Neskvern


GRESSVIKHALLEN — Herrene fikk det tøft da de møtte Slevik onsdag kveld.

Slevik vs GIF Fighters 6-3 (2-1, 2-0, 2-2)

Mål: Christian Kragerud, Tommy Midtsveen, selvmål

Assist: Daniel Johansen

Skuddstatistikk: 29-14 (7-5, 9-2, 13-7)

Onsdag kveld tok herrene turen til Gressvikhallen for kamp mot topplaget Slevik. Herrene har ikke vunnet en seriekamp i Gressvikhallen siden 12. november 2011, så det var ingen tvil om at Slevik var store favoritter før dette oppgjøret.

GIF havnet bakpå tidlig i 1. periode, men utlignet til 1-1 ved Christian Kragerud med fem minutter igjen av perioden. Kragerud har dermed gjort 9 poeng (5+4) på de fire siste kampene, og er en av herrenes store formspillere for tiden. Med kun 26 sekunder igjen av perioden tok imidlertid Slevik tilbake ledelsen, slik at lagene gikk til pause på stillingen 2-1.

I 2. periode fant Slevik veien til nettmaskene to ganger, og dermed stod det 4-1 før de siste 20 minuttene. Den 3. perioden ble den jevneste resultatmessig, men ettersom lagene scoret to ganger hver, så var det Slevik som kunne juble for 6-3-seier. Herrene er nå ferdig med en periode med et svært tett kampprogram, og skal ikke i aksjon igjen før om 17 dager!

Neste kamp

Hjemme mot Greåker lørdag 10. februar (kl. 16:30)
[/av_textblock]

← Kommende kamper: Uke 4   |   Herrene tapte thrillerkamp →