[/av_one_full]

[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]

17.01.18 | av Jonas Neskvern

ROMMENHALLEN — Christian Kragerud gjorde tre poeng da herrenes seiersrekke ble brutt mot Sveiva.

Sveiva vs GIF Fighters 8-5 (3-0, 2-1, 3-4)

Mål: Christian Kragerud (2), Eivind Brandeggen, Tommy Midtsveen, Robin Norstrøm

Assist: Mads Rongsjord (2), Christian Kragerud, Joakim Løvholm, Petter Ulven

Skuddstatistikk: 33-25

Etter strålende resultater den siste tiden møtte herrene langt tøffere motstand i Sveiva tirsdag kveld. De fire siste kampene mellom lagene har alle endt med Sveiva-seier, og GIF hadde i tillegg kun vunnet én av de seks siste seriekampene i Rommenhallen før tirsdagens kamp.

I 1. periode ble herrene hardt straffet av et effektiv hjemmelag. GIF vant skuddstatistikken 11-10, men det hjalp svært lite ettersom det var Sveiva som ledet 3-0 etter perioden. 2. periode fortsatte i samme spor, og etter halvspilt kamp hadde Sveiva økt ledelsen til hele 5-0.

Det så da ut til å gå mot et stygt tap for GIF, men reduseringer av Christian Kragerud (2) og Eivind Brandeggen førte herrene tilbake i kampen igjen. Det stod 5-3 på måltavla med 13 minutter igjen å spille, men da ventet dessverre to meget svake minutter for GIF der Sveiva fikk gjøre hele tre mål. Herrene fikk pyntet litt på resultatet mot slutten etter reduseringer av Robin Norstrøm og Tommy Midtsveen, men hjemmelagets seier var aldri truet.

Kragerud ble kåret til herrenes beste spiller etter 3 poeng (2+1), mens Mads Rongsjord bidro med to målgivende fra sin nye posisjon som back. Rongsjord har nå gjort to poeng i hver av de fire siste kampene, og står nå med totalt 12 poeng (3+9) denne sesongen. En annen som har gjort mye poeng den siste tiden er Petter Ulven, som utvidet sin poengrekke til åtte kamper etter en ny målgivende pasning denne kampen!

Herrene er nå inne i en svært tøff del av sesongen der Tunet (h), Slevik (b) og Greåker (h) venter i de tre neste kampene. Det er normalt sett kamper man ikke forventer å vinne, men særlig på hjemmebane har GIF vist at de kan spille jevnt med hvem som helst de siste sesongene.