Forza Fighters

Herrene holdt unna for Akerselva!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


13.01.18 | av Jonas Neskvern


LIHALLEN — Robin Norstrøm scoret sine to første mål for sesongen da herrene tok tre poeng mot Akerselva.

GIF Fighters vs Akerselva 8-6 (3-0, 1-2, 4-4)

Mål: Erlend Bjerknes (2), Tommy Midtsveen (2), Robin Norstrøm (2), Petter Ulven, Thomas Zaal

Assist: Christian Kragerud (2), Björn Lundgren (2), Mads Rongsjord (2), Joakim Løvholm, Petter Ulven

Skuddstatistikk: 32-26

Det meste går på skinner for herrene om dagen som nå har vunnet de fire siste kampene. Lørdagens kamp mot Akerselva var ventet å bli tett og jevn, men GIF tok full kontroll på kampen allerede i 1. periode. Det stod hele 3-0 før tolv minutter var spilt, og det resultatet holdt seg også til pause. Skuddstatistikken telte 16-8, så det var lite å si på at herrene var i ledelsen etter de første 20 minuttene.

I 2. periode var det Akerselva som var mest effektive, men GIF hadde fortsatt god kontroll på kampen. Lagene gikk til siste pause på stillingen 4-2, og herrene hadde derfor et veldig godt utgangspunkt før de siste 20 minuttene.

Tre scoringer på rappen i begynnelsen av 3. periode gjorde at herrenes ledelse hadde økt til hele 7-2 med i overkant av 15 minutter igjen. Kampen virket på dette tidspunktet avgjort, men Akerselva ville det annerledes. I løpet av åtte minutter reduserte gjestene fire ganger, og var kun et stolpetreff unna utligning til 7-7. Det ble dermed langt mer spennende enn herrene så for seg bare noen minutter tidligere, men heldigvis fant Tommy Midtsveen veien til nettmaskene i sluttminuttene, og herrene kunne dermed juble for seier 8-6.

Hele sju spillere gjorde 2 poeng for herrene i dag, inkludert Robin Norstrøm som scoret for første gang siden 18. februar 2017 mot Harstad. Robin ble også kåret til herrenes beste spiller denne kampen, og stod for kampens fineste scoring da han satte en lang og høy pasning fra Björn Lundgren i mål på volley!

Med denne seieren har herrene sikret fire strake trepoengere for første gang siden sesongen 2015-2016 (Jan 9 – Jan 23). De befinner seg nå på en klar 6. plass med 21 poeng etter 14 spilte kamper. Det er kun tre poeng mindre enn de hadde hele forrige sesong!

Neste kamp

Borte mot Sveiva tirsdag 16. januar (kl. 19:00)
[/av_textblock]

← Seiersrekken ble brutt mot Sveiva   |   Kommende kamper: Uke 2 →