Forza Fighters

Herrene avsluttet året med seier!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


16.12.17 | av Jonas Neskvern


HAUGERUDHALLEN — Herrene avsluttet året med seier i Haugerudhallen.

Haugerud vs GIF Fighters 5-6 (1-1, 1-3, 3-2)

Mål: Erlend Bjerknes (2), Eivind Brandeggen, Audun Hovin, Christian Kragerud, Sander Windelstad

Assist: Mads Rongsjord (2), Benjamin Belsten, Petter Ulven, Thomas Zaal

Skuddstatistikk: 19-18

Etter seieren i Sandnes sist sikret herrene tre nye poeng mot Haugerud tidligere i dag. Dette var det andre oppgjøret mellom lagene denne sesongen, og herrene ender dermed opp med full pot mot Haugerud da de som kjent vant serieåpningen 7-2. Dagens kamp ble imidlertid langt jevnere enn kampen i Lihallen, og Haugerud ledet faktisk 2-1 halvveis i 2. periode. GIF greide imidlertid å snu kampen med tre scoringer på rappen slik at det stod 2-4 på måltavla før 3. periode.

Til tross for at 3. periode ble vunnet av Haugerud, så var det GIF som kunne innkassere tre nye poeng. Med det tar herrene juleferie med to strake seire, og 15 poeng totalt. Om det blir 6. eller 7. plass på tabellen avhenger av resultatet mellom Sandnes og Akerselva i morgen.

Erlend Bjerknes stod for to av scoringene, mens Mads Rongsjord noterte seg for to målgivende pasninger. Christian Kragerud havnet også på scoringslista i dag, og er nå oppe i 100 poeng totalt (33+67) for Gjelleråsen IF i Eliteserien.

Neste kamp

Hjemme mot Bækkelaget lørdag 6. januar (kl. 16:30)
[/av_textblock]

← Tilbakeblikk på 2017 – Del 1   |   Kommende kamper: Uke 50 →