Forza Fighters

Herrene snudde til seier!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


03.12.17 | av Jonas Neskvern


HANAHALLEN — To scoringer av Thomas Zaal bidro til at herrene snudde 2-4 til 5-4 i Sandnes.

Sandnes vs GIF Fighters 4-5 (1-2, 1-0, 2-3)

Mål: Thomas Zaal (2), Eivind Brandeggen, Audun Hovin, Daniel Johansen

Assist: Daniel Johansen, Tommy Midtsveen, Petter Ulven, Sander Windelstad

Skuddstatistikk: 14-19

Det så lenge ut til å gå mot et nytt tap for herrene, men med imponerende tre scoringer i løpet av like mange minutter, snudde de kampen i Sandnes. Sesongens fjerde seier ble dermed innkassert, og nå ser det plutselig veldig lyst ut med tanke på en plass i sluttspillet!

GIF ledet 2-1 etter 1. periode, men hjemmelaget jobbet seg tilbake i kampen, og med kun ti minutter igjen på klokka lå herrene under med 2-4. GIF hadde da ikke scoret siden tampen av 1. periode, men fikk for alvor håp om poeng da Thomas Zaal reduserte med fem minutter igjen å spille. Med to minutter igjen utlignet Eivind Brandeggen til 4-4, før Zaal fullførte en fantastisk snuoperasjon til 5-4 bare sekunder senere!

Herrenes to mål i 1. periode ble scoret av Audun Hovin og Daniel Johansen, mens Petter Ulven noterte seg for én målgivende pasning. Petter økte dermed sin rekke med poeng til fire kamper, noe kun Anders Mellum har klart før han denne sesongen.

Lørdagens kamp var det totalt femte oppgjøret mellom lagene. GIF hadde vunnet alle de fire foregående kampene, og med denne snuoperasjonen ble den perfekte statistikken opprettholdt. Etter halvspilt serie innehar herrene nå 6. plassen med tolv poeng. Det er samme antall som Akerselva og Fredrikstad på plassene bak, men GIF holder seg foran på bedre målforskjell!

Neste kamp

Borte mot Haugerud lørdag 16. desember (kl. 16:00)
[/av_textblock]

← G19 vant enkelt mot Grei   |   G17 tok tre poeng mot BMIL! →