Forza Fighters

Herrene fikk det tøft mot Slevik


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


29.11.17 | av Jonas Neskvern


LIHALLEN — Herrene fikk det som ventet tøft mot Slevik i årets siste hjemmekamp.

GIF Fighters vs Slevik 2-7 (0-1, 1-3, 1-3)

Mål: Petter Ulven, Sander Windelstad

Assist: Joakim Løvholm

Skuddstatistikk: 18-33

Årets siste hjemmekamp endte til slutt med et femmålstap for herrene. Etter å ha vært fullt på høyde med Slevik innledningsvis, sprakk omsider nullen til Tommy Fjeldaas med kun fire minutter igjen av 1. periode. GIF var svært nære en utligning like etter, men Benjamin Belsten sitt forsøk traff stolpen.

Etter at herrene holdt godt unna i 1. periode ble det betydelig tøffere utover i kampen. Slevik tok etter hvert godt vare på sjansene sine, og de seks ganger regjerende norgesmesterne stoppet ikke før det stod 2-7 på måltavla. Til tross for sju baklengsmål hadde Fjeldaas en ny god kamp mellom stengene, og ble kåret til GIFs beste spiller etter 26 redninger. Petter Ulven og Sander Windelstad noterte seg for hver sin scoring denne kvelden. Begge to med sitt andre for sesongen.

For å finne forrige gang herrene slo Slevik på hjemmebane i Eliteserien må vi helt tilbake til 8. mars 2008. Den gangen vant de 6-5 etter scoringer av Thanh Tran Minh (2), Tommy Thomassen (2), Espen Evensen og Tommy Midtsveen. De ti neste kampene har altså endt med tap, så vi får bare håpe at den rekken blir brutt neste sesong!

Neste kamp

Borte mot Sandnes lørdag 2. desember (kl. 14:30)
[/av_textblock]

← Kommende kamper: Uke 48   |   G19 feide over Bækkelaget →