Forza Fighters

Thomas Zaal klar for GIF!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


24.11.17 | av Jonas Neskvern


Tirsdag denne uken ble Thomas Zaal spilleklar for GIF Fighters. 26-åringen kommer fra Grei der han har spilt store deler av karrieren. Denne sesongen har det blitt ett mål og fire poeng på fem kamper i Eliteserien, i tillegg til 16 utvisningsminutter.

«Jeg ser fram til å kunne utvikle meg til en bedre innebandyspiller.», sier Zaal, som kommer fra sin beste sesong i Eliteserien med 19 poeng forrige sesong. Totalt har det blitt 36 poeng (17 mål, 19 assist) i Eliteserien, og i 2009 var han også en del av det norske U19-landslaget som spilte VM i Finland.

«Jeg kan bidra med mye godt humør, i tillegg håper jeg å kunne produsere litt poeng også.» Han beskriver seg videre som en spiller som alltid gir 100 prosent, og som jobber og løper mye på banen. Zaal skal spille med draktnummer 36 i GIF, og kan gjøre sin debut allerede i morgen!
[/av_textblock]

← Kommende kamper: Uke 47   |   Midtsveen er fortsatt på topp →