Forza Fighters

G19 tok tre poeng i Fredrikstad


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


22.11.17 | av Jonas Neskvern


ROLVSØYHALLEN — En strålende 3. periode bidro til at G19 tok med seg alle tre poengene hjem fra Fredrikstad.

.

Fredrikstad vs GIF Fighters 4-8 (3-4, 1-0, 0-4)

Mål: Sander Windelstad (3), Jonas Neskvern (2), Marius Hals, Daniel Johansen, Kasper Styffe

Assist: Tobias Nielsen (3), Sander Windelstad (3), Thomas Hartvig, Jonas Neskvern

.

Gutter 19 hadde startet sesongen med én seier og ett tap før tirsdagens bortekamp mot Fredrikstad. Hjemmelaget var på sin side ubeseiret med sju poeng på tre kamper, så det var ventet å bli en jevn kamp i Rolvsøyhallen.

Trener Henrik Gulbrandsen hadde med seg en liten tropp bestående av ni utespillere og Philip Rudningen i mål, men det skulle vise seg at det holdt i massevis. Kampen startet riktignok fryktelig svakt da Fredrikstad ledet 2-0 allerede før fem minutter var spilt. Heldigvis snudde kampen raskt, og da 1. periode var over stod det 3-4 på måltavla.

I 2. periode scoret Fredrikstad på straffeslag for andre gang i kampen, noe som også skulle vise seg å bli periodens eneste scoring. Med 4-4 før 3. periode var det dermed en helt åpen kamp, men GIF hadde ikke tatt turen til Fredrikstad for å gi fra seg poeng. Med hele 4-0 i 3. periode vant G19 til slutt med klare sifre, og står nå med to strake seire. Kampens store spiller ble Sander Windelstad med hele seks poeng (tre mål, tre assist), mens Philip Rudningen stengte buret helt i 3. periode.

Neste kamp

Hjemme mot Bækkelaget søndag 26. november (kl. 18:30)
[/av_textblock]

← Midtsveen er fortsatt på topp   |   Herrene tilbake på vinnersporet! →