Forza Fighters

Herrene tilbake på vinnersporet!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


18.11.17 | av Jonas Neskvern


APALLØKKAHALLEN — Erlend Bjerknes bidro med hele fem poeng da herrene slo Grei lørdag ettermiddag.

Grei vs GIF Fighters 1-9 (1-1, 0-1, 0-7)

Mål: Erlend Bjerknes (3), Eivind Brandeggen (2), Tommy Midtsveen (2), Daniel Johansen, Petter Ulven

Assist: Erlend Bjerknes (2), Benjamin Belsten, Daniel Johansen, Joakim Løvholm, Tommy Midtsveen

Skuddstatistikk: 15-20

Det var et GIF-lag som virkelig fikk spillet til å sitte utover i kampen i Apalløkkahallen. Etter å ha slitt med å skape de helt store sjansene i de to første periodene, avsluttet Paul André Hermansens mannskap med å feie Grei av parketten med hele 7-0 i 3. periode. Herrene kunne dermed juble for tre viktige poeng, samtidig som rekken med fem strake tap ble brutt!

I forkant av kampen var det liten tvil om at GIF var klare favoritter. Det til tross for at både Tommy Fjeldaas, Sindre Buraas, Christian Kragerud, Björn Lundgren og Anders Mellum manglet fra kampen mot Fredrikstad sist. Victor Hammervold-Jashari gjorde comeback for A-laget denne kampen, og gjorde en god figur i sin første Eliteserie-kamp for GIF på tre sesonger. Med flere tunge forfall stilte GIF med to svært unge backpar bestående av Victor Hammervold-Jashari (1996) og Joakim Løvholm (1997) i førsterekka, mens Daniel Johansen og Fabian Stensberg (begge 1998) utgjorde det andre backparet. Bakerst stod Philip Rudningen en solid kamp, og måtte kun plukke én ball ut av nettet i løpet av kampen.

Det er ingen tvil om at Erlend Bjerknes var kampens store spiller i dag. Med hele fem poeng (3 mål, 2 assist) bidro han sterkt til at sesongens tredje seier ble innkassert. Foruten Erlend sine tre scoringer bidro Tommy Midtsveen og Eivind Brandeggen med to scoringer hver, i tillegg til at Daniel Johansen og Petter Ulven scoret hvert sitt mål. Daniel gjorde sitt første mål i Eliteserien, mens for Petter sin del var det hans første mål i GIF-drakta etter overgangen fra Sveiva.

I forkant av søndagens kamper ligger herrene nå på 8. plass på tabellen. Etter åtte spilte kamper ser det ut til at resten av sesongen blir en kamp om å kapre en plass i sluttspillet. Trolig med Akerselva, Fredrikstad og Haugerud som de største utfordrerne.

Neste kamp

Hjemme mot Sarpsborg lørdag 25. november (kl. 16:30)
[/av_textblock]

← G19 tok tre poeng i Fredrikstad   |   Stine Flatland klar for VM! →