Forza Fighters

Herrene tapte for Fredrikstad


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


08.11.17 | av Jonas Neskvern


LIHALLEN — Björn Lundgren scoret to mål da herrene tapte en jevn og spennende kamp mot Fredrikstad tirsdag kveld.

GIF Fighters v Fredrikstad 7-8 (3-3, 2-3, 2-2)

Mål: Björn Lundgren (2), Erlend Bjerknes, Eivind Brandeggen, Anders Mellum, Mads Rongsjord, Sander Windelstad

Assist: Christian Kragerud (2), Audun Hovin, Björn Lundgren, Joakim Løvholm, Tommy Midtsveen

Skuddstatistikk: 36-43

Det klaffet ikke helt for herrene da Fredrikstad kom på besøk til Lihallen. GIF havnet bakpå allerede tidlig i kampen, og lå under 1-3 da 1. periode nærmet seg slutten. Det var på ingen måte ufortjent at gjestene ledet på dette tidspunktet av kampen, og det kunne fort vært enda større sifre også. Heldigvis våknet GIF til liv på tampen av perioden, og to raske scoringer fra Björn Lundgren og Eivind Brandeggen sørget for at det stod 3-3 til pause!

GIF startet kampen med 13 utespillere og Tommy Fjeldaas i mål. Verken Björn Lundgren eller Anders Mellum var med fra start etter å ha slitt med skader den siste tiden, men begge to kom innpå underveis i kampen. Særlig Björn gjorde en god kamp med to mål og en målgivende pasning etter å ha kommet innpå for en skadet Sindre Buraas.

Etter en sterk avslutning på 1. periode fortsatte herrene i det samme sporet i begynnelsen av 2. periode. Sander Windelstad fikk tillit fra start denne kampen, og 19-åringen benyttet anledningen til å sende GIF i føringen med sitt aller første mål i Eliteserien! Dessverre klarte ikke herrene å holde på ledelsen særlig lenge for tre Fredrikstad-scoringer på rappen sørget for at det plutselig stod 4-6 på måltavla i Lihallen. Mads Rongsjord scoret et viktig reduseringsmål før pause, men det var likevel gjestene som kunne se seg mest fornøyd med kampen så langt.

I 3. periode brukte Fredrikstad kun 20 sekunder på å øke ledelsen til 5-7. Lagene scoret så hvert sitt mål før Björn reduserte til 7-8 med sitt andre mål for kvelden. Med rundt 40 sekunder igjen av kampen fikk GIF muligheten i overtall, og Tommy ble tatt ut til fordel for spill 6 mot 4. GIF hadde et voldsomt trykk mot gjestenes mål, men dessverre holdt det ikke helt inn denne gangen heller.

Neste kamp

Borte mot Grei lørdag 18. november (kl. 13:00)
[/av_textblock]

← Stine Flatland klar for VM!   |   G15 med sesongens første seier! →