Forza Fighters

Herrene fikk det tøft mot Greåker


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


28.10.17 | av Jonas Neskvern


TINDLUNDHALLEN — Herrene gikk på et nytt tap da de møtte Greåker i Tindlundhallen lørdag ettermiddag.

Greåker v GIF Fighters 11-0 (4-0, 3-0, 4-0)

Mål: ingen

Assist: ingen

Skuddstatistikk: 35-16

Det ble dessverre en ny nedtur for herrene da de tok turen til Tindlundhallen for kamp mot ubeseirede Greåker. GIF havnet bakpå allerede i åpningsminuttet av kampen, og klarte aldri å hente opp igjen vertenes ledelse. Det er ingen tvil om at Greåker var store favoritter før denne kampen, men at det skulle bli hele 11-0 var helt klart i overkant av hva de fleste forventet. GIF stilte riktignok med et redusert mannskap til denne kampen ettersom både Björn Lundgren og Anders Mellum er ute med skader.

Dette er imidlertid ikke den første gangen at herrene taper en bortekamp mot Greåker. Vi må faktisk helt tilbake til 13. oktober 2013 for å finne forrige gang GIF vant en Eliteserie-kamp i Tindlundhallen. GIF vant for øvrig den kampen 8-6 etter at trioen Tommy Midtsveen, Robin Norstrøm og Mads Rongsjord scoret to ganger hver.

Etter fire strake tap er fasiten seks poeng etter seks spilte kamper for herrene denne sesongen. I de tre neste kampene venter det imidlertid langt mer overkommelig motstand i Fredrikstad (h), Grei (b) og Sarpsborg (h), så det er bare å satse på at den negative trenden snur da!

Neste kamp

Hjemme mot Fredrikstad tirsdag 7. november (kl. 19:30)
[/av_textblock]

← G15 med sesongens første seier!   |   G15 tapte for Strømmen →