Forza Fighters

G15 tapte for Strømmen


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]

[/av_slideshow_full]


24.10.17 | av Jonas Neskvern (trener G15)


LIHALLEN — Lørdag formiddag fikk Gutter 15 besøk av Strømmen i Lihallen. Det ble en svært målrik kamp som dessverre endte med tap.

GIF Fighters v Strømmen 7-9 (2-3, 1-2, 4-4)

Mål: Henrik Amundsen (2), Jørgen Neskvern (2), Even Rogne (2), Patrick Marigård

Assist: Henrik Amundsen (2), Patrick Marigård (2), Jørgen Aasen

Skuddstatistikk: 23-28

Etter tapet for Sveiva sist møtte vi Strømmen hjemme i Lihallen denne helgen. Vi tapte begge oppgjørene mot Strømmen forrige sesong, men hadde likevel store ambisjoner om poeng før denne kampen. Dessverre gikk det ikke helt vår vei denne gangen heller. Vi kom bakpå allerede fra start, og lå under i store deler av kampen. Normalt sett skal sju scoringer holde til poeng, men en svak defensiv kamp kostet oss dyrt denne gangen. Det er ingen tvil om at det er den defensive delen av spillet vi må terpe på de kommende treningene, så får vi bare håpe på framgang til vi tar imot Tunet på søndag.

Offensivt scoret Henrik Amundsen to mål igjen etter å ha gjort det samme mot Sveiva sist. I tillegg bidro Jørgen Neskvern og kaptein Even Rogne med to scoringer hver. Patrick Marigård gjorde også en god sesongdebut i G15 Elite med ett mål og to målgivende!

Neste kamp

Hjemme mot Tunet søndag 29. oktober (kl. 15:00)
[/av_textblock]

← Herrene fikk det tøft mot Greåker   |   G19 revansjerte seg i Mjøndalshallen →