Forza Fighters

G14 tapte stort for Tunet


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


19.10.17 | av Jonas Neskvern (trener G14)


HØYENHALLEN — Gutter 14 møtte Tunet på Manglerud søndag ettermiddag. Etter en dårlig start på kampen klarte vi aldri å hente oss inn igjen, og til slutt ble det et stygt tap.

Tunet v GIF Fighters 9-0 (2-0, 3-0, 4-0)

Mål: ingen

Assist: ingen

Skuddstatistikk: 30-7

Vi reiste til Manglerud med et ganske redusert mannskap denne søndagen. Med G15-kamp senere på dagen, i tillegg til noen forfall, var ikke inngangen til kampen helt optimal. Allerede fra første duell var det tydelig at Tunet ville mer enn oss. Det var til tider spill mot ett mål, og vi var kun målfarlige en håndfull ganger i løpet av kampen.

Innsatsen og spillegleden var helt fraværende store deler av kampen, noe Tunet utnyttet til det fulle. 1. periode var kanskje den svakeste spillemessig, og vi var veldig heldige som kun lå under med to mål etter denne. I de to siste periodene skapte gutta litt flere målsjanser, men vi kom aldri nærmere nettsus enn to stolpetreff. Bakover på banen begynte det etter hvert å renne inn scoringer, men vi slapp heldigvis akkurat unna tosifret. Alt i alt leverte gutta en veldig skuffende kamp, og det er mange spillere som må heve seg mange hakk når Sveiva kommer på besøk førstkommende lørdag.

Neste kamp

Hjemme mot Sveiva lørdag 21. oktober (kl. 12:30)
[/av_textblock]

← G15 bet godt fra seg mot Sveiva!   |   Herrene var nære poeng mot Tunet →