Forza Fighters

Hjemmesiden er endelig klar!


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


02.10.17 | av Jonas Neskvern


Vår nye hjemmeside er nå endelig tilgjengelig for offentligheten igjen. Dere vil raskt legge merke til at siden har fått et helt nytt design, i tillegg til at enkelte av kategoriene har blitt oppdatert. Underkategoriene med sidene til hvert enkelt lag er ikke helt klare enda, men der vil det i løpet av kort tid komme mye mer informasjon. Fremover vil det også bli langt mer aktivitet på hjemmesiden i form av aktuelle innlegg om alt fra Eliteserie-lagene til yngre avdeling. I samsvar med dette vil også Facebook-siden Gjelleråsen – GIF Fighters og Twitter-kontoen @GIF_Fighters holdes jevnlig oppdatert med det som skjer!

Vi ønsker at samtlige lag i klubben skal kunne dra nytte av hjemmesiden, så vi hadde derfor satt stor pris på om trenere, lagledere eller andre rundt våre mange lag kan bidra. Vi tar gjerne imot kampreferater, bilder eller tips om andre ting vi kan publisere.

Har du spørsmål eller innspill til oss, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt her:
[/av_textblock]

← Herrene tapte for Sveiva   |   Sesongens første tap →