Forza Fighters

Herrene inntok tabelltopp


[/av_heading]
[/av_one_full]


[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]


23.09.17 | av Jonas Neskvern


BÆKKELAGSHALLEN — Herrene fortsatte der de slapp mot Haugerud i serieåpningen da nyopprykkede Bækkelaget ble feid av banen i sesongens første bortekamp. Hele åtte spillere havnet på scoringslisten, og det var aldri noe tvil om hvem som skulle vinne denne kampen.

Bækkelaget v GIF Fighters 1-10 (1-4, 0-3, 0-3)

Mål: Benjamin Belsten (2), Tommy Midtsveen (2), Sindre Buraas, Audun Hovin, Björn Lundgren, Joakim Løvholm, Anders Mellum, Mads Rongsjord

Assist: Tommy Midtsveen (3), Erlend Bjerknes, Björn Lundgren, Joakim Løvholm, Petter Ulven

Det er fort gjort å ta lett på nyopprykkede lag, men GIF-gutta viste at de var godt forberedt på hva som ventet dem. Allerede etter to minutter var de to mål foran, og den ledelsen ga de aldri fra seg. Da sluttsignalet gikk stod det hele 1-10 på måltavla, og GIF inntok dermed tabelltopp i Eliteserien med bedre målforskjell enn favorittene Slevik, Greåker og Sveiva.

Tommy Midtsveen var nok en gang i storslag på venstrevingen til GIF. Fem poeng mot Haugerud ble fulgt opp med fem nye poeng i Bækkelagshallen lørdag ettermiddag. Benjamin Belsten fortsatte også sin gode start på sesongen med to nye scoringer. Øvrige målscorere var Björn Lundgren, Joakim Løvholm, Audun Hovin, Sindre Buraas, Anders Mellum og Mads Rongsjord. Rongsjord spilte kun i 3. periode, men rakk likevel å gjøre en god figur i sitt comeback for klubben.

Tommy Fjeldaas fikk sjansen i mål, og han vartet opp med flere strålende redninger. Målvakttrener Jon Marthinsen er nok godt fornøyd med hva han har sett av sine to målvakter så langt, for GIF er nemlig det laget som har sluppet inn færrest mål etter to runder i Eliteserien.

Neste kamp

Borte mot Akerselva lørdag 30. september (kl. 15:00)
[/av_textblock]

← G14 tapte første kamp   |   Perfekt serieåpning! →