Forza Fighters

NM G19 : exit i «sudden» for GIF i semi`n .

Det ble ingen finale i NM G19 for Gjelleråsen IF , da Tunet ble for sterke i semifinalen hvor de vant i «sudden death» .
GIF ledet en stund i tredje periode med to mål , men Manglerud laget beit godt i fra seg og satte kvittering til 6-6 på tampen av perioden . 7 min. ut i «sudden» kommer nådestøtet fra Tunet , og dermed har vi ingen GIF lag i årets NM finaler etter 6 gode år som har resultert i hele 9 NM GULL i aldersbestemte klasser .
Gruppespillet begynte bra for GIF sin del , da de tidlig lørdag morgen slo Slevik 8-2 . Neste kamp var mot det sammensatte laget fra Greåker og Fredrikstad , og hvor det ble tap 1-4 . Siste kamp lørdag var mot Sarpsborg , og her var situasjonen slik at det ville holde med uavgjort for å nå semi`n . Det ble en nervepirrende kamp , men GIF fikk det ene målet mer en Sarpingane og det holdt godt .
Neste år får vi samarbeide med andre klubber i nærområdet , slik at man er bedre rustet inn mot NM .


STILL MUCH TO LEARN !

← Henrik Amundsen og Ola Normann representerte GIF i «minilandskamp » !   |   Samling Landslaget Herrer – 6 fra GIF innkalt . →