Forza Fighters

En trio «legger opp» !

Som et hvert elite lag må ha, er det mange funksjoner som må gjøres for at en elite kamp kan gjennomføres.
Det er ikke annerledes hos oss i Gjelleråsen IF Innebandy – GIF Fighters, hvor nettopp frivilligheten, dedikasjon, klubbfølelse og elsk til laget og klubben gjør at det er noen som gjør jobben i det stille. Uten dem blir vi fattige, og det er med STOR sorg at en trio nå (etter mange dedikerte år) velger å legge «kølla» på hylla.

TERJE ANDERSEN – LINDA TOMTSVEEN – SVERRE STOKLAND

Vi i Gjelleråsen IF Innebandy – GIF Fighters, vil få takke denne trioen for de mange år som de har vært med å bidratt med arbeid og gjennomføring av elitekamper. De vil bli sårt savnet, og de har satt sine spor etter seg som vil for alltid bli husket, og ikke bare det, men for hvordan en elite kamp skal og bør gjennomføres. Her ligger det STOR dedikasjon og profesjonalitet bak, og som vil være en mal for nå og fremtid.

Gjelleråsen IF Innebandy vil for alltid være takknemlige for den innsats, arbeid, dedikasjon og gjennomføring de har gjort for klubben, og de vil bli for alltid i GIFs hjerte!

VI I GJELLERÅSEN IF TAKKER DERE !

FORZA GIF FIGHTERS !

← Exit for Elite i sluttspillet .   |   GIF Innebandy; Vi trenger nettopp DEG! →