Forza Fighters

Kvartfinale mot Greåker

Etter seieren mot IK Akerselva den 19. nov. sto VM i innebandy for tur , og GIFs Robin Norstrøm og Andreas Ansnes Falkeid spilte for Norge med flagget på brystet . Norge kom på 6. plass , og våre to gutter gjorde sakene bra .

Vi fikk ei lei avslutning i hjemmekampen mot Grei etter VM , men slo Harstad dagen der på .

Så var det jul og nytt år , og hvor batteriene var ladet opp . Gode kamper mot Tunet og Slevik men dessverre med tap , men bortekampen mot Fredrikstad endte med seier og dermed mer glød . Haugerud ble slått hjemme , men vi klarte ikke Greåker i Lihallen tross godt spill . Dermed ventet en skjebneuke , og hvor vi hadde Sandnes borte , Sarpsborg hjemme , før så Harstad borte . Sandnes ble slått med ett mål etter godt spill i to perioder , og det samme skjedde mot Sarpsborg hjemme i Lihallen . I Harstad måtte vi se oss slått av et hardtarbeidende hjemmelag , og som hadde begynt innspurten på å holde seg i elite serien . GIF var da på en 6. plass i serien , og det var noen resultater i serien som bidro med at 6. plassen nærmest var sikret . Sveiva ventet så da i Lihallen , og hvor vi igjen spilte to gode perioder men raknet i siste . Årets sesongs siste eliteseriekamp var borte mot IK Akerselva , og hvor 6. plassen allerede var i boks . Ikke kunne vi avansere på tabellen , og ikke kunne vi få en dårligere plassering . Spillerstallen mot «elva» var betydelig redusert , da vi hadde Eikland , Olav Falkeid , Midtsveen , Robin , Hovin skadet/sjuk , og med Buraas på tribunen . Det åpnet seg da for mange av våre yngre spillere , og hvor goalie Philip Rudningen gjorde en meget god kamp i buret etter at Andreas satt benk .

Dermed var vi sikret for sluttspill , og det var Greåker som valgte GIF i sin kvartfinale .
Kvartfinalen blir spilt av best av 5 kamper .

Onsd. 8. mars Tindlundhallen Kl.19.30
Lørd. 11. mars Lihallen Kl.16.30
Mand. 13. mars Tindlundhallen Kl.19.30
Onsd. 15. mars Lihallen Kl.19.30 (evnt.)
Fred. 17. mars Tindlundhallen Kl.19.30 (evnt.)

← GIF Fighters G15 regionscupmester !!!   |   Årsmøte / årlig møte . →