Forza Fighters

Norge på andre plass i Stena Line Cup

GIF Fighters kaptein Robin Norstrøm hadde blitt kalt inn i den norske troppen i siste liten før helgens 4 nasjonsturnering i tyske Lilienthal , og hvor gutten gjorde sakene bra med tre nettkjenninger og et pass . Latvia vant turneringen foran Norge , deretter kom Danmark og Tyskland på de neste plasser . Latvia ble altfor sterke i Norges første kamp og hvor det ble tap 1-8 . Andreas Falkeid sto de siste to perioder og klarte å holde nullen i andre , men måtte se 4 baller bak seg i tredje . Mot Danmark hadde Robin 1+1 i Norges seier 6-5 , og hvor Andreas måtte sitte benk etter sykdom natta før . Mot Tyskland åpnet Robin med Norges første og femte mål , og som holdt til uavgjort . Andreas sto kampen etter å ha restituert seg etter sykdommen . Norge ligger under med 1-4 etter 2 perioder , men har fin opphenting i 3. hvor man vinner 4-1 . Dermed 5-5 og straffer , hvor Andreas må slippe en bak seg etter 4 tyske forsøk , og hvor Norge setter 3 . Norges BB mot Tyskland ble Robin , vi gratulerer .
Dette holdt til en 2. plass i turneringen .
Neste er VM i Riga Latvia 2-11 desember 2016 for det Norske landslaget , og hvor formen skal finslipes til mesterskapet .

Robin Norstrøm
ROBIN NORSTRØM

andreas24
ANDREAS ANSNES FALKEID

← Norstrøm / Falkeid til VM i Riga , Latvia   |   Det er ikke størrelsen det kommer an på . →