Forza Fighters

Alltid noe å lære !

Midtukekamp i Østfold, og det er alltid en prøvelse å komme seg ut av «gryta» tidsnok i rushtiden for å komme på plass i best mulig og optimal tid. Slevik venter i Gressvikhallen kl.19:00, og det blir prøvd alternative ruter men uten hell også denne gang.
Fortsatt en del skadede spillere, og har Goalie Falkeid kommet seg etter influensa og høy feber, eller vil Rookie Philip stå i buret mot Slevik? Unggutten som sto sin første hele eliteseriekamp mot Tunet gjorde det meget bra sist lørdag i Lihallen.
Ben og Sindre skadet, Robin ikke helt i form, Andreas feberfri(?), men skal stå.
Laget er ikke fullt på plass før de siste ankommer Gressvikhallen ca 40 min. før kampstart. Absolutt ikke optimalt, og selv med utfordringer tidsmessig på veien til Østfold, lærer man visst aldri.
Første perioden mot Slevik burde man glemme fortest mulig, selv om vi åpner bra med Olav som skyter stangskudd. Deretter faller vi sammen og gjør maaange feil, og det straffer seg hardt mot fjorårets NM vinner Slevik . Slevik riktig valser over oss i første perioden med hele 7 nettkjenninger, og vi blir stående igjen som statister mot et så bra lag. Mye å lære !
Peptalk fra Coach Hermansen i første pause , og laget ankommer banen for andre periode med hensikt å ikke bli fullstendig «slaktet» . Det kjempes bedre nå , stenger midten , og når Olav finner Edvin med et finurlig pass foran Sleviks kasse , reduserer GIF til 1-7 . Dette virker som en vitamininnsprøytning for laget, og GIF hever seg i sitt spill . Joakim finner Anders på motsatt side ett par minutter etter, og unge Mellum omsetter til 2-7. «Juniorlaget» har hevet seg nå , og spiller bedre og bedre. Fortsatt MYE Slevik, men GIF spiller smartere nå og gjør det vanskeligere for våre gode motstandere. Slevik utøker til 2-8 , og litt senere PP til GIF som ikke er særlig bra og null omsetning i målprotokollen. Mats Steinseth får en skikkelig lårhøne, noe som gjør at også han må settes på skadelista. Gledelig «vinner» GIF perioden 1-2, og det er fortsatt håp om at man med hard jobbing kan pynte mer på sluttresultatet.
Tredje periode og Slevik fortsatt det førende lag, men GIF tør mer nå og står litt høyere i banen. Det resulterer i et fint kontringsmål når Robin setter opp Audun Moen Hovin, og hvor det reduseres til 3-8 med pen avslutning . Slevik fører kampen hele tiden, og GIF kjemper med nebb og klør. Det blir 3-9, og 3-10 6 min. senere. GIF får tildelt straffe og hvor Olav reduserer sikkert til 4-10. Det tar ikke mange sekundene etter før Slevik er der igjen og med lagets 11. scoring i kampen. Ett par minutter igjen av kampen, og hvor Bjørn sender inn foran Sleviks mål fra midtbanen og som finner nettmaskene. Dessverre gjør vi nok en gang det lett for våre motstandere mot slutten, og hvor Slevik utøker til 5-12 rett før slutt.
Med en overkjøring fra Slevik i første periode, hever vi oss de to neste og spiller innimellom godt . Fortsatt MYE å lære av laget , og det er når man virkelig møter så gode motstandere som Slevik er at man tar til seg «se og lær» !
Fabian Stensberg med sin andre kamp på rad gjør fortsatt steg. Olav på vei tilbake igjen etter å ha vært skadet mer eller mindre helle sommeren (rift i kneskåla og sår på menisken), Ben klar til helga mot Fredrikstad?, Sindre klar?, Mats?, Mange spørsmål! Joakim med 2 poeng i dag, Anders finner nettmaskene for tredje kamp på rad. Edvin var GIFs BB i dag, og Andreas helt feberfri til helga? Time will show. Vi møtte våre overmenn og et meget godt lag i dag, men med mer lærdom og viten som vi tar med oss, vil vi kanskje gi dem mer motstand i Lihallen når de kommer på besøk etter nyttår.
Olav 1/1, Joakim 0/2, Edvin 1/0, Anders 1/0, Bjørn 1/0, Audun 1/0, Robin 0/1

edvin-eikland1
EDVIN EIKLAND

← Lite «funka» mot Fredrikstad .   |   Tunet ble for sterke i Lihallen . →