Forza Fighters

Bjørnslaget 2016 / Damer elite og G18-elite

I Bjørnslaget cup i Gøteborg denne helgen var Damer elite og G18 elite deltagende .

Damer elite møtte Onsala IBK i første kamp , og måtte bite i det sure eplet med tap 1-2 . I andre kamp ble det seier over
IBK Lund Ungdom med 3-2 , men i tredje kamp ble det tap for Lindome IBK lag 1 med 0-2 . Lindome gikk hele veien til finale og slo rival i norsk serie Sagene med 1-0 i semifinalen . Dette tyder godt for GIFs damer til sesongens eliteserie , da laget viste gode takter før årets start i eliteserien .

G18 elite deltok også i årets utgave av Bjørnslaget , og laget vinner sin første kamp i gruppespillet med 2-1 over Lindås Wawes . De går på tre femmere og begynner litt nervøst , og det resulterer at motstanderen tar ledningen 1-0 . Martin Kruger i kassa denne kampen , og selv med et overtall får vi ikke ballen i nettmaskene hos motstanderen . Marius Hals kvitterer så til 1-1 , og seiersmålet til 2-1 settes av Ole Bastian Løchen etter pass fra Jonas Neskvern . Herlig med seier i første kamp .

Det fortsettes med tre femmere mot JAS laget (juniorallsvenskan) Mølndal/Frølunda i andre kamp , og vi blir hardt straffet i egen sone og er ikke riktig med fra start . Det er mye klabb og babb i egen sone , og selv om vi har noen gode sjanser vil ikke ballen inn bak motstanderens keeper . Stang ut med andre ord . Vi kommer til hektende og spiller relativt bra de siste 19 minutter av kampen og reduserer ved Jonas Neskvern pass Tobias Nielsen , og 01 spilleren Sondre Mallaugstredet pass Henrik Lenborg . Dessverre biter vi surt i eplet , og må se JAS laget ta en klar seier med 7-2 .

I gruppespillets tredje kamp går det ikke mer enn 17 sekunder før GIF går i ledelsen ved Ole Bastian Løchen pass Jonas Neskvern . Gøteborg/Savadalen svarer resolutt og setter de neste tre kasser . Jonas Neskvern reduserer til 2-3 på en herlig volley assistert av Ole Bastian Løchen . Martin Kruger erstattes av Philip Rudningen i buret halveis i kampen (halv kamp hver) og Kasper Styffe kvitterer til 3-3 etter pass Fabian Stensberg . GIF får noen utvisninger mot seg , men klarer å ri av . Philip Rudningen redder sågar en straffe og hvor GIF går i ledelsen i PP rett etterpå 4-3 ved Kristoffer Bang Lund på retur fra motstanderens keeper . Desverre er det motstanderen som setter de to neste kasser og vi ligger under 4-5 . Tobias Nielsen kvitterer for GIF til 5-5 pass Ole Bastian Løchen , og hvor Kasper Styffe etter pass fra goalie Philip Rudningen setter 6-5 til GIF og seier i en meget jevn kamp . Semifinale NEXT !

Semifinalen mot Partille IBS Ungdom (Gøteborg) blir en meget spennende og dramatisk affære , og hvor GIF kvitterer til 2-2 . Så får GIF en uheldig utvisning 2 minutter før slutt , og hvor Partille omsetter i PP til 3-2 . Ut med keepern de siste sekundene for GIF sin del da GIF MÅ kvittere for xtra spill mog evnt. finale , men det er Partile som utnytter dette til 4-2 seier .
Godt gjennomført av laget og lagets trenere/coacher Geir Ole Løchen og Kim Ingebretsen .

FORZA GIF FIGHTERS

giffighters1

← Jenter 12 til topps i Plankecup !!!   |   Kallsta Open 2016 + treningskamp →