Forza Fighters

Kallsta Open 2016 + treningskamp

Herrer elite dro til Kallsta Open med 18 spillere/keepere anført av Coach Paul Andre Hermansen og lagleder John Hansen , mens vår spillende ass. coach Christian Hafsten Kragerud også denne gang måtte yte sitt ute på banen . Etter en god treningsperiode fra 1. aug. med mye barmark og løping som har gitt meget gode resultater , har det vært mindre med treningstid i hall og som kanskje ble litt utslagsgivende . Fredag kveld og mot Østra Sportklubben , Jønkøping kl.22.15 får vi tre i mot oss i vårt eget overtall og litt symptomatisk ender kampen uten nettkjenning for GIF og tap med 0-7 . Neste kamp lørdag kl.13.15 møtte GIF Skoghalls og her sto det 0-0 etter 2 perioder . Skoghalls vinner tredje periode med hele 9-0 og GIF kollapser etter to velspilte perioder . Med 0-16 i sekken etter 2 kamper , virket det som om GIF var vaksinerte mot scoringer og det selv om man hadde mange-mange gode sjanser og også med glimtvis godt spill . Her var det snakk om stang ut i flertall . Tumba Goif ventet så kl.20.15 , og her ser man GIFs potensiale . Ligger under 0-2 , men reiser seg og går i ledelsen 4-2 med 6 minutter igjen av tredje . Dessverre for GIF ender kampen 4-5 i GIFs disfavør og misser også et straffeslag helt på tampen av kampen som kunne ha resultert i uavgjort . Det var mye bra å se og det spesielt forsvarsmessig (selv med kollaps) , så nå er det trening i hall som gjelder og da vil dette sette seg .

Treningskamp mot Ull./Kisa 2.div. (nyopprykket) allerede på onsdagen etter Kallsta Open , og GIF spilte litt «uggent» i første periode og til 1-1 . Ull./Kisa laget imponerte med mange gode spillere , høy fart og høyt press , og vil med sikkerhet feie gjennom 2. div. denne sesongen hvis de fortsetter å spille slik og så ta plass i 1. div. østland neste sesong .
GIF vinner kampen med 7-1 etter bedre spill i 2. og 3. periode , og det med kontroll . Fin gjennomkjøring for laget , og nå er det finpussing som gjelder fram til seriestart .

gif fighters - greåker 2016

← Bjørnslaget 2016 / Damer elite og G18-elite   |   U19-menn uttak september 2016 →