Forza Fighters

GIF FIGHTERS INVITERER !

giffighters1

GIF FIGHTERS INVITERER TIL ÅPEN TRENING FOR SITT DAME ELITE LAG

Tenker du på nytt miljø ? Søker nye utfordringer ? Nysjerrig på hva vi kan tilby ?
VI ØNSKER VELKOMMEN TIL ÅPEN TRENING !

Vi er et ungt offensivt lag der de fleste skal starte på sin tredje sesong i eliteserien . Vi kan tilby et dyktig trenerteam , læringsvillige spillere som gir alt og et fantastisk godt lagmiljø . I år spilte vi oss fram til femteplass som er er markant forbedring både i spill og fra forrige sesongs sisteplass . Topp tre poengplukkere gikk fra totalt 13 til 42 poeng . Vi har tre landslagsspillere hvorav to er på U19 som spiller VM i mai . Vi har ambisjoner om å fortsette og ta nye steg og trenger forsterkninger på alle plan . VIL DU VÆRE MED PÅ REISEN ?

LURER DU PÅ HVORDAN DET ER Å VÆRE NY SPILLER HOS OSS ?

» Å være ny spiller i GIF er supert . Jeg har følt meg inkludert fra første dag . Det er gøy å dra på trening fordi det er et veldig bra treningsmiljø med positiv energi ! Det er veldig mye vilje i GIF og konkurranseinstinkt til de grader noe som kommer til å ta laget fram til flere og flere seiere . Kan vel konkludere med atdet er både bra sosialt og fysisk å være en del av laget .» SANDRA VIKA

ÅPEN TRENING

Dato : tirsdag 26. april 2016 (kl.20.00 – 22.00 )
Sted : Lihallen (Birkelundsveien 68 A , 1481 HAGAN
Kollektivt : Slattum Bussholdeplass
Kontaktinfo : 45v 42 66 36 (Ingvild , lagets kaptein)

Trenger du skyss ? Vi har flere spillere som reiser fra bl.a. Oslo .
Passer ikke datoene ? Ikke nøl med å ta kontakt .

GI OSS MULIGHETEN TIL Å VISE HVA VI HAR Å TILBY !

VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG !

innebandy75

damer elite 2016-1

← Säsongen 2016/2017 har inletts!   |   GULL til G18 i NM !!!!!! →