Forza Fighters

GULL til G18 i NM !!!!!!

Det ble en ulidelig spennende finale i NM G18 hvor avgjørelsen først kom i «sudden» , og hvor Mikkel Lindblad satte spiker`n i kassa for GIF Fighters sin del . Seier 5-4 og den gjeveste «bøtta» hjem til Gjelleråsen og Nittedal . Ikke en altfor bra kamp da tempoet ikke var så høyt , men her er det sikkert mye nerver som spiller inn . GIF begynner best og går opp i en tomålsledelse , men «særpingane» egler seg innpå og til første pause med 2-2 . Spennende og tett hele tia , og når tredje periode er over står det 4-4 og dermed «sudden death» før en eventuell straffekonkurranse . Avgjørelsen faller etter litt over halvspilt «sudden» (10 min.) , hvor Mikkel Lindblad treffer godt og ballen finner nettmaskene i Sarpborgs mål . Dermed drar laget inn GULL til ellevill jubel fra alle de oppmøtte GIF supporterne på tribunen , og hvor atter ett GULL havner i Nittedal . Vi gratulerer LAGET med GULL , og takker ALLE supportere som var en betydelig bidragsgiver fra tribunen . GIF Fighters BB i kampen ble Olav Ansnes Falkeid .

NM GULL 2016
(+ en ivrig supporter)

VI GRATULERER MED NM GULL G18 2016 :

Martin Kruger Bernås , Tommy Fjeldaas , Joakim Løvholm , Audun Moen Hovin , Olav Ansnes Falkeid , Anders Mellum , Mikkel Lindblad , Philip Lundbye , Sander Ormholt Hanssen , Magnus Østengen , Fabian Stensberg , Daniel Johansen , Sander Windelstad , Erlend Bjerknes , Tobias Pedersen , Kristoffer Bang Lund , Jonas Neskvern , Tobias Nielsen , Marius Rostad , Eivind Brandeggen , Henrik Lenborg og Tord Vetle Johansen .

Coacher : Jonas Vestli og «the legend» John Hansen !

NM GULL 2016-1

← GIF FIGHTERS INVITERER !   |   NM FINALE G18 →