Forza Fighters

GIF Fighters G18 til NM Finale !

Gjelleråsen og Sveiva har hatt to oppgjør i årets serie , og hvor Sveiva har vunnet begge med henholdsvis 9-6 i Rommenhallen og 5-1 i Hakadalshallen , men det var GIF som til slutt vant serien etter en nervepirrende kamp mot NOR 92 i Mjøndalshallen .
Nervene var å kjenne på i dagens semifinale i NM G18 mellom GIF og Sveiva , og mange var vel ekstra spent på dette oppgjøret .
Sveiva åpner scoringsfesten med å sette den første kassa , men Anders Mellum er raskt til stede og kvitterer til 1-1 rett etterpå . Bra tempo i kampen og skikkelig trøkk slik en semifinale burde være , og GIF går til første pause med 3-1 .
Andre periode fortsetter slik som i første periode og GIF holder trøkket oppe og vinner perioden 2-1 . Andre periode inneholder også starten på utvisninger fra dagens dommere , som kanskje etter hvert ble litt for ivrige med 2 minuttere , men GIF går til andre pause med 5-2 .
Tredje periode blir det jevnt i målprotokollen , og den ender 3-3 .
Semifinalen ender med GIF seier 8-5 , og GIF er dermed å finne i årets finale G18 i Ekeberghallen lørdag 16. april Kl. 18.00 mot Sarpsborg IBK .
GIF med hele 17 utvisningsminutter i dagens semifinale , og hvor dommerne syntes vel harde i enkelte av disse avgjørelser , men dømt er dømt og slik er det bare .
All ros til hele LAGET som står opp og hvor ALLE er med å bidrar ! Goalie Tommy Fjeldaas med en meget god dag i buret og velfortjent BB for GIFs del , men også resten av laget som bidrar sterkt i alle posisjoner og undertall (og det ble det mye av) . Våre to spillere Olav Ansnes Falkeid (center) og Joakim Løvholm (back) som er innkalt til en ny A-landslagssamling beviser hvorfor de er tatt ut , og
et fantastisk lag og gjeng med mange gode spillere som står fram og bidrar når det gjelder . Her finnes mange navn vi med sikkerhet kommer til å høre mye om i nær fremtid .
GOD INNSATS GUTTA !

John Hansen
Ass. trener Herrer Elite

TOMMY FJELDAAS
NM G15 2013 - 31

Dagens målgjørere :

Olav Ansnes Falkeid 3 , Eivind Brandeggen 2 , Erlend Bjerknes 2 , Anders Mellum 1

← Uttak U 19 Herrer   |   NM G18 – GIF til semi ! →