Forza Fighters

NM G18 – GIF til semi !

GIF Fighters G18 har tatt seg frem til semifinale i NM sluttspillet , etter at de ble no 2 i sin gruppe .
Lørdagens første kamp var mot Stavanger IBK , og gutta hadde ingen problem med solid seier 15-2 . Henrik Lenborg med tre kasser .
I andre kamp ventet Sarpsborg IBK og det laget er alltid ei lei nøtt å knekke . GIF går i føringen med 2 mål , men Sarpsborg klarer å kvittere slik at det står 2-2 til pause . Begge lag kommer til gode sjanser i andre perioden og det er Sarpsborg som tar ledelsen 2-3 . GIF har brukbare sjanser , men klarer ikke omsette . Helt mot slutten av perioden kommer dramatikken . Vet ikke helt hva som skjer (det skjer mye foran Sarps mål ) , men Fabian Stensberg får 2+10 samtidig som dommerne dømmer straffe til GIF . 13 sekunder igjen på tavla når Olav Ansnes Falkeid setter (sikkert som banken) straffa bak Sarps burvokter , og gledelig kvittering til 3-3 som står seg perioden ut . Dermed uavgjort 3-3 .
Tredje kamp mot BVHIF blir ikke den «høydaren» som vi trodde det skulle bli , men GIF drar seieren i land med 6-4 når Erlend Bjerknes putter i undertall og i motstanderens åpne mål .
Litt «seigt» og «trått» og her kunne man godt ha benyttet seg av «friske ben» .
Vi gratulerer G18 med semifinale , og hvor det blir reprise av forrige helgs semi i G16 hvor GIF og Sveiva møttes. GIF vs Sveiva i semifinale NM G18 i morgen søndag kl.12.00 i Nesøyahallen . Vel Møtt !!

giffighters1

← GIF Fighters G18 til NM Finale !   |   Uttak Landslagssamling Herrer →