Forza Fighters

Iris og Linh-Dan til Canada .

Landslagssjef Espen Eriksson har tatt ut VM-troppen for U19-kvinner , og hvor GIFs Iris Bjørnstad og Linh-Dan Nguyen er med . VM U19-kvinner spilles i perioden 4. – 8. mai 2016 i Belleville Canada ved Lake Ontario , ca. 187 km. vest for Toronto og ca. 362 km. øst for Montreal .
Norge U19-kvinner spiller i A-divisjonen og møter de regjerende verdensmesterne Sverige i sin første kamp den 4. mai . 5. mai møter de 4. rankede Sveits og 6. mai møter de 5. rankede Slovakia . Norge har dermed ikke fått en lett gruppe .
Norge skal spille sine kamper i «Yardmen Arena» Quinte Sport & Welness Centre Cannifton road , og rett ved Riverside Park .
Gjelleråsen IF Innebandy – GIF Fighters gratulerer Iris og Linh-Dan med uttaket , og ønsker dem det aller beste og lykke til i mesterskapet . GIF setter stor pris på og er stolte av dere .

iris og linh

20120820-104830.jpg

giffighters1

← Rekruttlaget med seier og berget plassen i 2. div.   |   Vinn eller forsvinn ? →