G18 Best når det gjelder !

GIF Fighters G18 ble seriemestere etter at de slo Nor 92 i Mjøndalshallen i kveld med 4-3 , og det siste målet kom 6 sekunder før kampslutt .
Tabellen før siste kamp viste GIF på topp med 24 poeng og + 31 i målforskjell , Nor 92 med 24 poeng og + 22 i målforskjell, og Sveiva som no 3 med 22 poeng og + 30 i målforskjell og alle med 1 kamp igjen å spille .
Dermed var det duket for en spennende avslutning på årets serie i Mjøndalshallen , og hvor begge lag kunne ta seriemesterskapet ved seier . Ved uavgjort hadde GIF gått foran Nor 92 på tabellen , men Sveiva hadde da sjans på å ta mesterskapet ved seier i sin siste kamp .
Det sto 3-3 når GIF får 2 utvisninger på tampen av 3. periode , og hvor Nor 92 velger å ta ut keeper og satser ALT på å ta seriegullet , og hvor hjemmelaget spiller 6 mot 3 de siste par minutter .
GIF kjemper heroisk og blir seriemestere etter å sette 4-3 målet i åpent bur .
Ikke en altfor bra kamp av GIF , men vinnermentaliteten er så absolutt tilstedeværende og det tyder godt innfør NM puljespillet som er 8-10 april .
Vi gratulerer Coach Jonas Vestli og GIF Fighters G18 med serieGULL og ønsker dem lykke til i årets NM !