Forza Fighters

Regionscupen : 2 GULL og 1 SØLV !

Finalene i Regionscupen ble spilt på Fagerstrand denne helgen , og GIF FIGHTERS var representert i 3 finaler på guttesiden. G12 møtte Sveiva i sin finale, og GIF gikk seirende ut av finalen med solid 9-3 seier over vår naboklubb. Det var max tropp (18 spillere + 2 keepere) der alle var med på å vinne den gjeveste «bøtta». Gif Fighters G12-2016 G14 møtte Tunet i sin finale og holdt dem til 2-2 etter 2 perioder. Dessverre raknet det litt i siste periode hvor motstanderen scorer 6 mot GIFs 1, der vi måtte bite i det sure eplet med tap 3-8 for et sterkt Tunet lag. Men all heder og ros til gutta/laget som gikk «all the way to final» og tar sølv. G16 møtte også Tunet i sin finale, og her sto det 6-6 etter 3 perioder og dermed 10. min. «sudden death» før evnt. straffeslag. Dette laget har vært ute en vinterdag før , og hvem husker ikke dramatikken de gjorde i fjor under G16 NM. Der ble det seier i «sudden death» både i semifinalen og også i NM finalen, der de tok GULL!! Laget skuffer ikke denne gang heller, da Ole Bastian Løchen scorer 7-6 målet 08.27 ut i «sudden death» og dermed tar laget med seg den gjeveste «bøtta» hjem til Nittedal. Gif Fighters G16-2016 Vi gratulerer samtlige lag med GULL og SØLV , og dere gjør oss stolte ! FORZA GIF FIGHTERS !!! gull4 giffighters1

← G18 Best når det gjelder !   |   Publikvänlig avslutning på seriespelet i Lihallen! →