Forza Fighters

The comeback kid!

Till kvällens match mot Nor 92 har vi glädjen att kunna presentera årets andra «comeback kid». Sedan tidigare har Christian Kragerud på nytt draig på sig den gröna tröjan och nu är det dags för Tommy Midtsveen att återvända till laget.

Då vi för närvarande har osedvanligt många skador uppskattar vi stödet från Tommy och inte minst hans familj som möjliggör detta. Matchen mot Greåker senast var vi tvungna att starta på elva spelare och det gör Tommy mer än välkommen.

Hans rutin och bländande teknik kommer att bli viktiga för oss i det absoluta slutskedet av säsongen. Han har förmågan att bara genom sin närvaro ge mod till de runt honom på planen.

De tre senaste säsongerna har vi på träning före match spelat om rätten till «line-up». Publiken i Lihallen om några timmar har därför möjligheten att välkomna honom på plan redan vid den första tekningen där han tillsammans med Olav Falkeid, Anders Mellum, Joakim Løvholm och Björn Lundgren ska leda oss ut i en match vi hoppas ska bärga nya tre poäng.

← En seger är en seger.   |   Årsmøte og årlige møter 2015 →