Forza Fighters

Uttak U 19 menn .

Norge U19 menn nye landslagssjef Patric Jonsson (velkjent kar i Holum IBK/GIF Fighters) , har innkalt til breddesamling i helgen 5-7 februar og først ute fra GIF er Kimsander Ingebretsen og Lasse Robøle som møter opp i Slorahallen på fredag . Til lørdag i Rommenhallen er Kristoffer Bang Lund , Daniel Johansen , Fabian Stensberg , Jonas Neskvern , Sander Windelstad , Martin Kruger Bernås (keeper) , Philip Rudningen (keeper) , Ole Bastian Løchen , Kasper Styffe og Thomas Hartvig innkalt og hvor de også har samling på søndag .
Ut i fra denne breddesamlingen for Østlandet , vil de som kvalifiserer seg bli med videre til fremtidige landslagssamlinger for U19 .
Vi ønsker alle gutta fra GIF det aller beste og lykke til , og ser fram i mot å se noen av våre gutter ikle seg drakta med flagget på brystet i neste VM for U19 menn som er i 2017 .
FORZA GIF FIGHTERS !

skilt1

Hansa 8 U19 Holum

Hansa»s profilbilde U19 .

← GIF Fighters G14 klare for finale i regionscupen !   |   Tunet allt för starka i Høyenhallen! →