Forza Fighters

Gothia Innebandy Cup 2016

Gothia Innebandy Cup i Gøteborg ble spilt i perioden 3-6 januar 2016 , og GIF Fighters var representert med 4 lag i årets turnering . G12 stilte med 2 lag (03-04) , og begge gikk til B-sluttspillet .

G12-1 åpnet med uavgjort mot IBF Alvstranden hvit 5-5 , deretter tap 3-5 for Rimbo IBK , tap mot Bjarreds IBK 2-3 for så å slå Sandø IBK 4-1 i sin siste gruppespillmatch . Dette holdt til en 4. pass i gruppa og gikk inn i B-sluttspillet direkte til 1/16 finale . Der møtte de IBF Gøteborg som ble for sterke , og kampen endte med tap 4-7 .

G12-2 fikk det langt tøffere i sin gruppe og tapte alle sine kamper . 0-8 mot IBF Alvstranden svart , 0-19 mot CL98 IC1 , 1-9 mot Farjestadens IBK og 0-11 mot Sportlif Kungalvs IBK . I B-sluttspillets 1/32 finale møtte de SST Net Landskrona IBK og hvor Landskrona ble for sterke med 1-16 .

G14 første kamp i gruppespillet var mot Tatran Stresovice 1 , Cze., og hvor tsjekkerne ble for sterke og det endte med tap 1-10 . Deretter fulgte 2-4 mot Myggenas IBK og 1-2 for Bjarreds IBK sent søndag kveld . Mandagens to kamper endte med tap 2-7 for Lindås Wawes IBK (tapte finalen i A-sluttspillet) og 1-8 mot IBK Vøikers . Dermed sist i gruppa , og hvor laget gikk til 1/16 finale i B-sluttspillet . Der ble Ingarø IF1 for sterke med 1-3 og dermed exit for G14 laget i årets turnering .

Gothia Innebandy Cup er en av de tøffeste cuper aldersmessig , og hvor nivået er ganske så høyt . Her får man «bryne» seg på mange gode lag , og hvor det kreves høy innsats , teknikk og ferdigheter for å hevde seg . Dette er gode erfaringer som man tar med seg videre til inspirasjon for fremtidige treninger . Andre cuper som også har høyt nivå er Prague Games som går i Praha , Cze. på sommertid (juli) , Storvreta Cupen i Stockholm og Helsinki Open , Fin. som går på vinterstid .

← Det ble «nesten» for G16 i Gothia Innebandy Cup 2016   |   Det gror godt i «fighters» , nye «kalver» på vei opp ? →