Forza Fighters

Det ble «nesten» for G16 i Gothia Innebandy Cup 2016

GIF Fighters G16 innledet gruppespillet i Gothia Innebandy Cup med seier over IBK Lund med 5-1 , og hederlige 2-2 og uavgjort mot Tatran Stresovice 2 fra Czech. Rep. , før Lindås Wawes IBK 2 ble for sterke i tredje kamp hvor GIF tapte 0-2 .
I lagets fjerde kamp i gruppespillet ventet sterke Alvsjø AIK , og hvor svenskene trakk det lengste strået med seier 1-5 over Nittedalslaget . (Alvsjø AIK ble vinner av årets utgave av Gothia Innebandy Cup 2016) . Lagets femte kamp i gruppespillet gikk mot Husqvarna IK og hvor GIF Fighters trakk det lengste strået i fjor 2015 med seier på straffer . Denne gang måtte de bite i det sure eplet med tap 3-4 . Dermed endte GIF Fighters som nummer 4 i gruppa , og måtte i år belage seg på B-sluttspillet .
Her ventet Tunet IBK i 1/16 finalen , og hvor Manglerudlaget ble sendt ut av cupen med seier 3-1 til GIF . I 1/8 finalen ventet CL98 IC og hvor det sto likt etter 2 perioder , dermed straffeslag som GIF gikk seirende ut av . Snipers Bratislava , Slovakia ble motstanderen i kvartfinalen , og hvor GIF igjen gikk seirende ut av straffeslag etter at Snipers kvitterte til 5-5 på slutten av andre perioden . Nok en herlig seier med 7-5 i «bokji» og Tungelsta IF ventet i semifinalen . 3 kjappe ved Lasse Robøle , Jonas Neskvern og Sondre Mallaugstredet sørget for solid 3-0 ledelse , men Tungelsta IF spiste seg innpå og reduserte to ganger før sluttsignalet lød . Seier med 3-2 til GIF og en gledelig finaleplass i B-sluttspillet , hvor rødkledde IBK Lidkøping var finalemotstander .
IBK Lidkøping åpnet sterkest i finalen og gikk opp til en 3-0 ledelse før Thomas Hartvig reduserte på et direkte skudd på frislag . Perioden ender 1-3 i disfavør GIF , men dette kan tenne Nittedalsgutta skikkelig til andre periode .
Gutta begynner bra , men lider under sine litt unødvendige utvisninger . 2 min. for liggende spill , og en tøff 5 min. for hardt spill , gjør ikke saken bedre med mye undertallspill . Men gutta gir seg ikke , og når Thomas Hartvig reduserer til 2-3 , øynes håp i » the hanging snore» for laget . Kan de redusere nok en gang og kvittere før sluttsignalet gjaller ?
Dessverre er det for liten tid igjen , og med 4 mot 5 på banen blir det vanskelig . Surt tap med 2-3 , men allikevel en hederlig innsats av hele laget . Dermed var Gothia Innebandy Cup slutt for denne gang , men vi kommer tilbake !

GIG G15 2015

← Viktig seger mot Sandnes!   |   Gothia Innebandy Cup 2016 →