Forza Fighters

4 GIFere innkalt til Landslagssamling !

Norges Landslagssjef Andre Sveen har innkalt 4 GIFere til landslagssamling i Vestby i romjulen, og dermed blir det en avkortet juleferie for disse fire når landslaget samles i tiden 28.-30. desember. Det er vår målvakt Andreas Ansnes Falkeid (23) og meget gledelig hans yngre bror Olav Ansnes Falkeid (17), samt kaptein Robin Norstrøm (21) og unggutten Joakim Løvholm (18) som er innkalt fra GIF Fighters. Samlingen er en del av forberedelsene til VM kvalifikasjonen i Slovenia tidlig 2016, der mye av grunnlaget for det endelige uttaket blir gjort. Gjelleråsen IF Innebandy – GIF Fighters gratulerer våre 4 håpefulle med innkallelsen, og ønsker dem alle lykke til med samlingen. andreas24 Andreas Ansnes Falkeid VM_U19 Olav Ansnes Falkeid robin norstrøm2 Robin Norstrøm joakim løvholm Joakim Løvholm giffighters1

← En förbättring, trots förlust   |   Halvvägs genom seriespelet →