Forza Fighters

Noen ord fra yngres avdeling !

Da er vi godt i gang i yngres avdeling . Vi har dessverre mistet et lag (jenter 2009) , og dette er selvfølgelig veldig leit da jenter i innebandy er en stor mangel , også i GIF .

MIX 2010 :

Vårt nystartede Mix 2010 kan vi kalle en suksess ! 25 barn på siste trening hvorav 6 jenter , fantastisk ! og i tillegg har vi fått med Paul Andre Hermansen som trener . Hele 13 barn bor i samme gate , Haugeråsen . De trener onsdager på Ulverud kl.17.00-18.00 , og vi blir gjerne flere ! Starter med minirunde etter jul , og da i egen mix klasse .

GUTTER 2009 :

Opp mot 30 gutter , en økning på 10 i fra fjor . Det er noe hett med kun 1 time på Slattum , vi ønsker å dele de , men trenger litt fornuftig treningstid . Håvard Pedersen , Tommy Holmen , samt undertegnede , har hendene fulle . De går inn i sin 2. sesong med minirunder . I fjor ble det 98 % tap i kamper , men da mot 1 år eldre barn . Erfaringen tilsier at dette vil snu i år , regn med «clean sheet» fra disse gutta i år .

JENTER 2008 :

Tore Kværnerud har full kontroll på denne gjengen . De har holdt på i 2 hele år , og har masse kamperfaring med 14 minirunder bak seg .

GUTTER 2008 :

Litt over 30 barn fordelt på 2 lag , og noen av de går inn i sitt 4. år som innebandyspiller . Morten Kappe , Ivar Nygård , Jon Lundbye , Fillip Lundbye , Tommy Ulverud er alle med (mye menn !) , men hun som styrer butikken er Camilla Nygård . Gutta trener 2-3 dager i uka felles i Lihallen , SFO tiden , og hver sin time i gymsal . For å få god og riktig matching , spiller de opp en årsklasse , samt sin egen årsklasse .

JENTER 2007 :

Frode og Thomas har en god ramme med jenter . Trener 1 gang i uka , og er inne i sin 2. sesong .

GUTTER 2007 :

Det var disse det startet med igjen , etter flere magre årganger i GIF . Nytt av året er at de er slått sammen til ett lag (25 gutter) . De trener 2 dager i uka i hall , det får resultater og vennskap på kryss og tvers av skolegrensene . De stiller lag i 2006 klassen , samt sin egen klasse . Vi har et sterkt trenerteam med Tom Erik Espe , Lise Marigård , Kenneth Hertaas og undertegnede . Vi går nå inn i vår 4. sesong .

GUTTER 2006 :

Christian Kragerud er sjef ! Han har 10 spillere som også spiller i aktivitetsserien . Christian er vår mest erfarne spiller med flere hundre eliteseriekamper , samt 13 landskamper med flagget på brystet . De trener 1 dag i uka med sitt eget lag , men spillerne trener også med 2005 gutta .

Nå i helgen er det minirunde i Bjølsenhallen , og hele 13 lag deltar fra GIF . Vi er nest største klubb etter Tunet IBK , men er størst på guttesiden .

Det gror igjen godt innenfor innebandy i GIF , og arbeidet som gjøres er godt . Jeg vil takke styret i klubben for å gi oss gode rammebetingelser , vi har fått lov til å utvikle oss .

Minirunden i desember skal vi arrangere selv . Da har du muligheten til å se de NYE heltene i gønt og hvitt !

Vi skal også være tilstede på eliteseriekampene , innmarsj og tribune !

VI SEES !

Ronny Fries Baltzersen
Gjelleråsen IF – Innebandy / GIF Fighters
Yngres avd.

10156153_10152326107320390_1087573844_n

← Ad augusta per angusta   |   Før kampen lørdag! →