Forza Fighters

Før kampen lørdag

I morgen får vi besøk av Fredrikstad. Laget fra Østfold har slitit litt på transfermarkedet da man konkurrerer med Sarpsborg, Greåker og Slevik om de beste spillerne. Etter to kamper, en seier (Nor 92 7-6) og et tap (Greåker 2-5) står man igjen på en foreløpig 7. plass. 

Laget har nylig signert Halvorsrød og håper at han kan bidra til flere poeng tilbake til Østfold. Det er litt vanskelig å møte lag vi ikke er særlig godt kjent med. Både til spillere og den måte de spiller på. Men vi har fått med oss litt «scouting» og kommer som tidligere forberedt til hva vi tror venter. 

Mest sannsynlig stiller de i en relativt lav 2-1-2 og prøver å gå på overganger. På den måten kan det komme å ligne på kampen mot Sandnes sist, men vi tror at Fredrikstad blir en større utfordring. 

Rapporter og tilbakemeldinger viser til att vi skal være litt nøye med Sjolte og Søtorp som ikke er beskjedne foran mål. Samtidig kommer vi å prøve på å føre spillet på den måte vi ønsker og er gode til. Svært gode innimellom. Vi stoler på forsvaret, strukturen og disiplinen vår. 

Vi har en trening igjen før kampen. Vi prøver å få til detaljer i overtal, hvordan vi best tar oss an Fredrikstads forsvar og ikke minst, kampen om «line-up». Fra treningen sist fikk «svart rekke» med Stokland, Steinseth, V Mellum, Gulbrandsen og Bjerknes med seg et bonuspoeng. Vi får se om det blir avgjørende.

Dette kan fort bli et interessent uppgjør og vi anbefaller alle å ta seg turen innom Lihallen til lørdag.

Samuel Rosenkvist
trener, herrer elite

← Övertygande seger mot Fredrikstad!   |   GIF håller fast vid serietoppen →