Forza Fighters

Før kampen, Gjelleråsen – Sandnes

Ny kamp til lørdag!

Etter to strake seiere gleder vi oss til å spille hjemme i Lihallen. Sandnes besøker oss og det er et nytt lag i Eliteserien. Det at Oslo og Østfold lang tid dominert innebandyn i Norge er ikke helt bra. Det er derfor gledelig at Sandnes og Harstad tatt klivet opp og utfordrer innebandykartet. 

Om Sandnes vet vi ikke særlig mye. De har kun spillt en kamp men vant den mot Sarpsborg med 6-3. Vi vet litt om hvordan de spiller og hva de prøver å få til på planen. Dette har vi tatt med oss i treninger i uken og kommer godt forberedt. Mest sannsynlig kommer vi til å føre spillet mot et forventet defensivt orientert bortelag.

Vi er nødt til å være nøyaktig med ball å tidig prøve å utfordre landslagsaktuelle Trond Vervik, Sandneskeepern. Dersom vi kan få noen mål tidig i kampen blir det enklere å styre hva som skjer. 

Treningene våres i uken har vært bra. Grunnet kamp mot Sarpsborg forrige fredag og høstferie denne uken har vi hatt kun to treninger. Vi håper det bidrar til sultne spillere med mye energi. Det er i tillegg andre strake kampen som vår «3. rekke» vinner line-upen. Erlend Bjerknes er en av de unge spillerne som viser seg fram på en svært positiv måte. Han scorte vårt 7. mål i Skjeberghallen sist og satte fire på trening sist som gav retten til å starte kampen i morgen.

Vi gleder oss til kamp og håper på god støtte fra tribunen!

Samuel Rosenkvist
trener, herrer elite

← GIF håller fast vid serietoppen   |   Norstrøm/Falkeid tatt ut på samling . (uttak 4 nasjoners i Danmark ) →