Forza Fighters

Før kampen fredag

Etter kampen mot Grei kommer vi med god tro på oss selv til kamp mot Sarpsborg i morgen kveld. Treningene i uken har ikke vært helt på topp, men vi er bevisste om hva vi trenger å gjøre få muligheten å reise hjem med tre nye poeng i bagen.

Før dagens trening hadde vi en samtale om hva vi tar med oss fra kampen sist og hva vi trenger å gjøre bedre. Laget er enige i analysen og det er tydelig at vi har en felles forståelse for hvordan vi ønsker å agere på banen.

Sist blev det mye spill på to rekker. Det går på at ta ansvar for å stå frem i krigen om en plass å vise at man ønsker å spille kamper. I kveld tok 3. rekke utfordringen og vant kveldens «line-up» etter straffer. Det betyr at det er Vettle Mellum, Trym Stokland, Audun Hovin, Mats Steinseth og Henrik Gulbrandsen som starter kampen i Skjeberghallen. Det liker vi godt. 

Vi håper, som alltid, å spille mest mulig på tre rekker.

Sarpsborg kommer fra tap mot et Sandnes som forventes å ligge langt nede i tabellen. På hjemmebane vil de mest sannsynlig gjøre det de kan for å kjappest mulig få noen poeng med seg. Dette blir ikke noen enkel oppgave for Nittedalsguttene. Men vi gleder oss til utfordringen. 

Vi er, som Eikland gjentatte flere ganger, gode når vi gjør ting riktig. Vi trenger bare å styre kampen, med ball og uten. Da har vi gode muligheter. 

 

Samuel Rosenkvist
trener, herrer elite

← Två raka segrar!   |   G18 tok et skritt mot nytt NM-gull! →