Forza Fighters

Før kampen lørdag!

Fem dager igjen til Grei kommer til Lihallen og innleder sesongen 2015/2016 i eliteserien. Oppkjøringen har vært god og positiv. Det vi fikk med oss fra Kallsta og vår egen treningscup er en positiv følelse og at vi stoler på det vi ønsker å få til.

Samtidig må vi være bevisste på at det blir en utfordring i løpet av sesongen. Jeg er mest spent på hva laget egentlig evner å prestere. Det vi har sett er at vi holder høyde med noen av de tiltenkte lagene på øvre halvparten av serietabellen. Vi har og sett at vi sliter veldig når vi mister tempo på ball og føtter.

Det er to ting som blir avgjørende for hvordan sesongen ender opp: 
– at vi tør spille den innebandy vi er gode, innimellom svært gode på.
– den måte vi håndterer det som skjer på plan etterpå inne i garderoben.

Et mantra har forfulgt spillerne de siste to årene. «Vi er gode, når vi gjør ting riktig!» Sånn er det. Det har vi sett flertallet ganger. Vi har en struktur og en taktikk som hjelper oss å gjøre ting sammen, som et lag. Vi har gode spillere som utfordrer de beste på teknikk og tempo. Kan vi få kampene at gå på det så ligger vi godt an.

Som lag er vi svært urutinerte på nivået her. Vi vet ikke hvordan vi håndterer motgang. Men vi har et svært positivt lag der alle ønsker å bidra på best mulig måte. Vi er «underdogs» og har det å gå på. Samtidig er vi bedre en hva mange som hittil tippet utgangen av serien forventer.

Etter Kallsta og cupen i Lihallen har vi hatt noen ute grunnet sykdom og skade. Akkurat nå er det kun Carl Bacolod som fortsatt ikke er tilbake fra skade. I tillegg har Vetle Mellum kommet inn i trening og bidrar fra første stund.

Vi har tre treninger igjen før kampen på lørdag. De går på å pirke litt i detaljer, høyne tempoet og bevisstgjøre kollektivet på hva som venter.

Det blir meget interessant å gå ut på banen kl 16:30 på lørdag. Vi håper at dere blir med på tribunen.

Samuel Rosenkvist
trener, herrer elite

← Oppstart for Jenter og Gutter født i 2010   |   «GIF-cupen» – nya steg i rätt riktning →